«Ξεπουλάει» το βιβλίο της Τριερβελέρ για τον Ολάντ, αλλά το επικρίνουν!

«Ξεπουλάει» το βιβλίο της Τριερβελέρ για τον Ολάντ, αλλά το επικρίνουν!

Πάνω από 170.000 πωλήσεις μόνο την πρώτη εβδομάδα - Θεωρούν, όμως, ότι κακώς έβγαλε στη φόρα η πρώην ερωμένη του Ολάντ τα μυστικά του Γάλλου προέδρου

«Ξεπουλάει» το βιβλίο της Τριερβελέρ για τον Ολάντ, αλλά το επικρίνουν!
Μπορεί να έτρεξαν στα βιβλιοπωλεία για να προμηθευτούν πρώτοι το βιβλίο-«βόμβα» της Βαλερί Τριερβελέρ, υπό τον τίτλο: "Merci pour ce moment", που «καίει» τον πρώην εραστή της, όμως στην πλειοψηφία τους, οι Γάλλοι «κουνάνε το δάχτυλο» στο «ροτβάιλερ» των Ηλυσίων για την απόφαση να βγάλει στη φόρα τα... άπλυτα του Γάλλου προέδρου.

Το βιβλίο της Βαλερί με τα δηλητηριώδη σχόλια για τον ένοικο του Μεγάρου των Ηλυσίων μπορεί να κάνει θραύση στη Γαλλία αφού, σύμφωνα με την εφημερίδα "Le Figaro", από τα συνολικά 200 χιλιάδες αντίτυπα, μόνο την πρώτη εβδομάδα έχουν ήδη πουληθεί πάνω από 170 χιλιάδες, ωστόσο, την ίδια ώρα, θεωρείται κατακριτέο από τη συντριπτική πλειοψηφία του γαλλικού λαού.

Τρεις δημοσκοπήσεις δείχνουν τη δυσφορία των περισσότερων Γάλλων για το βιβλίο της πρώην "πρώτης κυρίας" της Γαλλίας.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της "YouGov", που διεξήχθη για λογαριασμό της "Huffington Post" και του iTele, το 52% των Γάλλων δεν εγκρίνει την απόφαση της Βαλερί να εκδώσει το βιβλίο που ρίχνει φως στη σχέση της με τον Φρανσουά Ολάντ.

Σε άλλη δημοσκόπηση, που διενήργησε το ινστιτούτο "Harris Interactive", το 56% των Γάλλων θεωρούν ότι ήταν λάθος της Βαλερί να γράψει το βιβλίο και μία τρίτη δημοσκόπηση, αυτή τη φορά από το ινστιτούτο CSA, αποτυπώνει και αυτό την έντονη δυσφορία του γαλλικού λαού για το βιβλίο της Γαλλίδας δημοσιογράφου, αφού το 67%  δεν συμφωνεί με την έκδοση του βιβλίου.
Κλείσιμο

Οι Γάλλοι, πάντως, δεν δυσανασχετούν μόνο με την κίνηση της Βαλερί να αποτυπώσει στο χαρτί τη σχέση της με τον Γάλλο πρόεδρο.

Το 62% των Γάλλων πολιτών ζητούν εδώ και τώρα την παραίτηση του Σοσιαλιστή προέδρου της Γαλλίας, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που διενήργησε το ινστιτούτο Ifop για λογαριασμό της "Le Figaro".  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης