Πρέσβειρα ΗΠΑ στον ΟΗΕ: Να σταματήσει η Ρωσία να τροφοδοτεί τις συγκρούσεις στην Ουκρανία
Το δήλωσε η πρέσβειρα των ΗΠΑ στον Οργανισμό Σαμάνθα Πάουερ ενώπιον του Συμβουλίου Ασφαλείας, που συγκλήθηκε εκτάκτως για να συζητήσει τις εξελίξεις στην ουκρανική κρίση
«Η Ρωσία πρέπει να σταματήσει να ψεύδεται και να τροφοδοτεί τις συγκρούσεις» στην ανατολική Ουκρανία, δήλωσε σήμερα η πρέσβειρας των ΗΠΑ στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών Σαμάνθα Πάουερ ενώπιον του Συμβουλίου Ασφαλείας, που συγκλήθηκε εκτάκτως για να συζητήσει τις εξελίξεις στην ουκρανική κρίση, κατόπιν αιτήματος της Λιθουανίας.
Η Πάουερ παρουσίαζε ενώπιον του Συμβουλίου Ασφαλείας έναν κατάλογο των στοιχείων που δείχνουν μια άμεση εμπλοκή των ρωσικών δυνάμεων που μάχονται στο πλευρό των φιλορώσων αυτονομιστών, και πρόσθεσε ότι «μπροστά σε αυτήν την απειλή, το να μην αντιδράσουμε θα στοίχιζε πολύ ακριβά».
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.