Ισραήλ: Δύο νεκροί από όλμους λίγο πριν την εκεχειρία
Συνολικά 6 άμαχοι Ισραηλινοί έχασαν τη ζωή τους κατά τις εχθροπραξίες τις τελευταίες 50 ημέρες
Δύο Ισραηλινοί σκοτώθηκαν από οβίδα όλμου που εκτοξεύτηκε από τη Λωρίδα της Γάζας προς την περιοχή του Εσκόλ, στα σύνορα του Ισραήλ με τον παλαιστινιακό θύλακα, ανεβάζοντας στους έξι τον αριθμό των αμάχων που έχασαν τη ζωή τους στον πόλεμο αυτό στην ισραηλινή πλευρά.
Ο όλμος χτύπησε μια ομάδα πολιτών σε ένα κιμπούτς μία ώρα πριν από την έναρξη της εκεχειρίας. Ένας Ισραηλινός σκοτώθηκε επί τόπου ενώ άλλοι δύο τραυματίστηκαν σοβαρά.
Το νοσοκομείο Σορόκα όπου μεταφέρθηκαν οι τραυματίες ανακοίνωσε αργά απόψε ότι ο ένας από τους δύο υπέκυψε.
Από τις 8 Ιουλίου, όταν ξεκίνησε ο πόλεμος, σκοτώθηκαν έξι πολίτες —μεταξύ των οποίων και ένα παιδί— και τραυματίστηκαν άλλοι 37 στο Ισραήλ. Σύμφωνα με την υπηρεσία πρώτων βοηθειών της χώρας, σε άλλους 842 πολίτες παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, στις περισσότερες περιπτώσεις επειδή είχαν υποστεί σοκ.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.