Συρία: Στα ίχνη των Ιταλίδων που απήχθησαν από αγνώστους

Συρία: Στα ίχνη των Ιταλίδων που απήχθησαν από αγνώστους

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ιταλίας υποστηρίζει ότι βρίσκεται κοντά στον εντοπισμό των δύο νεαρών

Συρία: Στα ίχνη των Ιταλίδων που απήχθησαν από αγνώστους
Λίγες ημέρες αφότου έγινε γνωστό ότι δύο νεαρές Ιταλίδες απήχθησαν από αγνώστους στη Συρία, το υπουργείο Εξωτερικών της Ιταλίας ανακοίνωσε πως βρίσκεται κοντά στα ίχνη τους.

Σύμφωνα με δηλώσεις του υφυπουργού Εξωτερικών, Λάπο Πιστέλι, οι αρχές βρίσκονται κοντά στον εντοπισμό της 21χρονης Βανέσα Μαρτζούλο και της 20χρονης Γκρέτα Ραμέλι, οι οποίες βρίσκονταν στο Χαλέπι για να προσφέρουν ανθρωπιστικές υπηρεσίες.

Βέβαια, δεν έλειψαν τα εκρηκτικά σχόλια για την υπόθεση της απαγωγής των νεαρών Ιταλίδων, όταν περιφερειακός σύμβουλος έγραψε στο προφίλ του στο Facebook ότι θα ήταν προτιμότερο αν παρέμεναν στην Ιταλία οι Βανέσα και Γκρέτα αντί να ταξιδεύουν στη Συρία.

Κλείσιμο
«Αναρωτιέμαι, είναι σωστό που η διεθνής διπλωματία έχει κινητοποιηθεί επειδή δύο άμυαλες έφυγαν για να τραβούν selfies με τους Σύρους αντάρτες; Υπάρχει ακόμα και η υπόθεση ότι θα πληρωθούν λύτρα από την τσέπη μας. Θα έβαζα τους γονείς τους να πληρώσουν τα λύτρα», ανήρτησε στη σελίδα του ο Στέφανο Κλέριτσι, πρώην στέλεχος της κεντροδεξιάς Εθνικής Συμμαχίας.

«Λυπάμαι, αλλά με τον πόλεμο δεν αστειεύεσαι. Τα παιδιά θα ήταν καλό να να έπαιζαν με τις μπάρμπι τους και όχι να παριστάνουν ότι προσφέρουν ανθρωπιστικές υπηρεσίες», συμπλήρωσε ο Κλέριτσι.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης