Στον κόσμο της η βασίλισσα της Μαλαισίας: Ολοι ψάχνουν το Boeing και εκείνη παίζει γκολφ

Στον κόσμο της η βασίλισσα της Μαλαισίας: Ολοι ψάχνουν το Boeing και εκείνη παίζει γκολφ

Χασκογελάει στον φακό, ενώ η χώρα της θρηνεί 28 θύματα

Στον κόσμο της η βασίλισσα της Μαλαισίας: Ολοι ψάχνουν το Boeing και εκείνη παίζει γκολφ
Την ώρα που η χώρα της θρηνεί 28 Μαλαισιανούς που επέβαιναν στην μοιραία πτήση του Boeing, η βασίλισσα της Μαλαισίας παίζει γκολφ χασκογελώντας.

Το προκλητικό αυτό θέαμα απαθανάτισε ο φακός και τις τελευταίες ώρες τα ΜΜΕ της χώρας της επικρίνουν δριμύτατα την απαράδεκτη συμπεριφορά της βασίλισσας.

Κλείσιμο


Για την «Malaysia Chronicle», η βασίλισσα της Μαλαισίας χαίρεται ενώ η πατρίδα της έχει βυθιστεί στο πένθος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Daily Mail", η βασίλισσα της Μαλαισίας, Tuanku Haminah, η δεύτερη σύζυγος του Αμπντούλ Χαλίμ Μου Αντζάμ Σαχ, χαιρόταν με την καρδιά της την παρτίδα γκολφ στην Κουάλα Λουμπούρ. Τέσσερις φωτογραφίες της ανέβηκαν στο Ιντερνέτ την ώρα που οι ειδικοί προσπαθούν να λύσουν το γρίφο για τα αίτια της συντριβής του αεροσκάφους.



Στην πρώτη φωτογραφία η Βασίλισσα της Μαλαισίας ξεκαρδίζεται στα γέλια αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν την αγγίζει το δράμα των συμπολιτών της. Στην δεύτερη φωτογραφία, ποζάρει σαν... μοντέλο αφού έχει ρίξει τη μπαλιά της και βεβαίως στην πόζα ειναι και πάλι χαμογελαστή. Στην τρίτη φωτογραφία, δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία της για το καλό αποτέλεσμα που έφερε. Και στην τέταρτη φωτογραφία, στη μοναδική που δεν χασκογελά, δείχνει ότι συγκεντρώνεται παρακολουθώντας την βολή της στην δεύτερη τρύπα. Στην πατρίδα της, είναι γνωστή η μεγάλη αδυναμία που έχει στα αθλήματα. Ειναι πάντα παρούσα στα τουρνουά γκολφ γυναικών. Της αρέσει επίσης να παίζει τένις και να ακούει μουσική. Το μόνο που δεν ξέρει η Βασίλισσα και καλό θα ήταν να μάθει, είναι πως όλες οι στιγμές δεν είναι ίδιες.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης