Aστον: Είμαστε έτοιμοι για εμπορική συμφωνία με την Ουκρανία, μετά το σχηματισμό κυβέρνησης
H Yπατη Εκπρόσωπος της Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας, εξέφρασε την πεποίθησή της ότι οι Ουκρανοί θα υπογράψουν τη συμφωνία
Έτοιμη για την ολοκλήρωση της συμφωνίας εμπορικής σύνδεσης με την Ουκρανία καθώς και για την παροχή βοήθειας δηλώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, όμως αφού πρώτα «υπάρξει μια κυβέρνηση, η οποία θα πάρει μια δημοκρατική απόφαση».
Σε δηλώσεις της στο Sky News την Κυριακή, η Ύπατη Εκπρόσωπος της Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας, Κάθριν Άστον, εξέφρασε την πεποίθησή της ότι οι Ουκρανοί θα υπογράψουν τη συμφωνία.
Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι η υπογραφή της εμπορικής συμφωνίας είναι ένα ζήτημα που δεν σχετίζεται με την ένταξη της χώρας στην ΕΕ.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.