Η κυβέρνηση του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου δείχνει να γίνεται «λιγότερο σταθερή», σύμφωνα με τον ανταποκριτή της Μέσης Ανατολής του Sky News, Άνταμ Πάρσονς.
Όπως εξήγησε, τα ακροδεξιά μέλη της κυβέρνησης αντέδρασαν με «απολύτως καταστροφικά μηνύματα», όχι λόγω του ειρηνευτικού σχεδίου που παρουσίασε η Ουάσιγκτον, αλλά εξαιτίας της συγγνώμης που απηύθυνε ο Νετανιάχου προς το Κατάρ.
«Αυτοί είναι οι άνθρωποι που στηρίζουν την κυβέρνηση Νετανιάχου», τόνισε ο Πάρσονς, εκφράζοντας αμφιβολίες για το αν αυτή η συνεργασία μπορεί να συνεχιστεί.
«Οι περισσότεροι εδώ πιστεύουν ότι κάποια στιγμή αυτοί οι δύο (οι ακροδεξιοί εταίροι) θα ρίξουν την κυβέρνηση. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν θα συμβεί αύριο, όταν ο Νετανιάχου επιστρέψει από την Ουάσιγκτον», αναφέρει.
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός έχει προγραμματισμένο υπουργικό συμβούλιο το βράδυ της Κυριακής, όπου αναμένεται να κριθεί το κλίμα. Παράλληλα, ο Πάρσονς σημείωσε ότι το ειρηνευτικό σχέδιο των ΗΠΑ «σίγουρα κάνει την κυβέρνησή του λιγότερο σταθερή».
Καταλήγοντας, ο αναλυτής του Sky News εκτίμησε: «Το στοίχημα του Νετανιάχου είναι ότι θα φανεί ως ηγέτης-statesman. Το αν θα πετύχει, μένει να φανεί».
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.