Σεούλ: Βίντεο από τη στιγμή που άνδρας ανάβει φωτιά μέσα σε βαγόνι του μετρό

Σεούλ: Βίντεο από τη στιγμή που άνδρας ανάβει φωτιά μέσα σε βαγόνι του μετρό

Έξι τραυματίες και 23 άτομα με αναπνευστικά προβλήματα από τον καπνό - Συνελήφθη ο δράστης – Αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εμπρησμό

Σεούλ: Βίντεο από τη στιγμή που άνδρας ανάβει φωτιά μέσα σε βαγόνι του μετρό
Σοκαριστικές εικόνες καταγράφονται σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η εισαγγελία της Νότιας Περιφέρειας της Σεούλ. Στο υλικό φαίνεται η στιγμή που ένας 67χρονος άνδρας περιλούζει με εύφλεκτο υγρό το εσωτερικό βαγονιού της γραμμής 5 του μετρό και βάζει φωτιά, σκορπίζοντας τον πανικό ανάμεσα στους επιβάτες, οι οποίοι τρέχουν να εγκαταλείψουν το βαγόνι για να σωθούν.

Σύμφωνα με τις αρχές, έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν από τη φωτιά, ενώ ακόμη 23 άτομα χρειάστηκαν ιατρική φροντίδα λόγω εισπνοής καπνού.

Ο δράστης συνελήφθη λίγα λεπτά αργότερα σε κοντινό σταθμό της ίδιας γραμμής και πλέον αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εμπρησμό.
Shocking CCTV footage of Seoul subway fire revealed
Οι εισαγγελικές αρχές χαρακτηρίζουν την πράξη ως «εγκληματική ενέργεια με στοιχεία τρομοκρατίας», τονίζοντας τον άμεσο κίνδυνο που υπήρξε για μαζικές απώλειες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης