Ο ισραηλινός υπουργός Οικονομικών Μπεζαλέλ Σμότριτς ανακοίνωσε σήμερα το πρωί τη δημιουργία 22 νέων εβραϊκών οικισμών στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, με κίνδυνο να περιπλακούν ακόμη περισσότερο οι τεταμένες σχέσεις ανάμεσα στο Ισραήλ και μεγάλο μέρος της διεθνούς κοινότητας.
«Πήραμε μια ιστορική απόφαση (...): 22 νέοι οικισμοί στην Ιουδαία-Σαμάρεια», δήλωσε ο ακροδεξιός υπουργός Σμότριτς, χρησιμοποιώντας την ονομασία που δίνουν οι Ισραηλινοί στη Δυτική Όχθη, παλαιστινιακό έδαφος που το Ισραήλ έχει καταλάβει από το 1967.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.