Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Κάρολαϊν Λέβιτ είπε στους δημοσιογράφους ότι ο κόσμος έχει εμπιστοσύνη στην αμερικανική οικονομία.
Το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης άνοιξε πάντως με πτωτική τάση, επηρεασμένο από την υποβάθμιση του αξιόχρεου των ΗΠΑ από Aaa σε Aa1 με σταθερή προοπτική, αλλά και λόγω της συνεχιζόμενης αβεβαιότητας εξαιτίας του εμπορικού πολέμου που ξεκίνησε ο Τραμπ.
Με την έναρξη των συναλλαγών, ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones υποχώρησε κατά 0,67%. Ο δείκτης Nasdaq των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας κατέγραφε πτώση 1,42% και ο διευρυμένος δείκτης S&P 500 υποχωρούσε κατά 1,04%.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.