Ινδία: Ο Μόντι ζήτησε «συνεχή εγρήγορση» από τους υπουργούς για τις εχθροπραξίες με το Πακιστάν
Ο Ινδός πρωθυπουργός είχε σύσκεψη με ανώτατους αξιωματούχους της κυβέρνησής του για την αξιολόγηση της κατάστασης με το Πακιστάν
Σε «συνεχή εγρήγορση» και «ξεκάθαρη επικοινωνία», κάλεσε τους Ινδούς αξιωματούχους ο Ναρέντρα Μόντιστις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά την κλιμάκωση των εχθροπραξιών μεταξύ της χώρας του και του Πακιστάν.
Μιλώντας κατά τη διάρκεια συνάντησης με υπουργούς της κυβέρνησης την Πέμπτη, ο Ινδός πρωθυπουργός τόνισε την ανάγκη για ισχυρό εσωτερικό συντονισμό και ανθεκτικότητα απέναντι στις εχθροπραξίες με τη γειτονική χώρα.
Νωρίτερα, ο Ινδός υπουργός Άμυνας Ρατζνάθ Σινγκ δήλωσε σε συνάντηση με πολιτικούς ηγέτες της χώρας ότι η στρατιωτική επιχείρηση της Ινδίας εναντίον στόχων στο Πακιστάν «συνεχίζεται».
Από την πλευρά του, Ινδός υπουργός Εξωτερικών Σουμπραχμανιάμ Τζαϊσανκάρ προειδοποίησε ότι τυχόν επίθεση του Πακιστάν θα προκαλέσει «πολύ σθεναρή απάντηση» εκ μέρους της Ινδίας, την επομένη της πιο σφοδρής στρατιωτικής αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο χωρών σε διάστημα δύο δεκαετιών.
«Δεν έχουμε πρόθεση να προκαλέσουμε μια νέα κλιμάκωση», δήλωσε κατά την έναρξη συνάντησης με τον Ιρανό ομόλογό του Αμπάς Αραγτσί. «Όμως, αν δεχθούμε επίθεση, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα απαντήσουμε πολύ σθεναρά».
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών