Την Δευτέρα, 5 Μαΐου, πρόκειται να πραγματοποιηθούν δυο νέες συναντήσεις των καρδιναλίων στο Βατικανό, για να συζητηθεί το μέλλον της Καθολικής Εκκλησίας και τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να διαθέτει ο νέος ποντίφικας.
Όπως διέρρευσε από τις εννέα συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν μέχρι στιγμής δεν φέρεται να προέκυψε -ακόμη- ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής, ως διάδοχος του Πάπα Φραγκίσκου.
Το Βατικανό, παράλληλα, διέψευσε την είδηση που δημοσιεύθηκε σε ιταλική εφημερίδα και σειρά αμερικανικών ισοτόπων, ότι ο Ιταλός καρδινάλιος Πιέτρο Παρολίν, από τα φαβορί για την διαδοχή του Αργεντινού ποντίφικα, πρόσφατα αντιμετώπισε προβλήματα υγείας.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, σε σύνολο 133 καρδιναλίων που θα πάρουν μέρος στο κονκλάβιο, πάνω από 120 έχουν ήδη φτάσει στην Ρώμη.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.