«Ψέμα» χαρακτήρισε ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ τις καταγγελίες περί κινδύνου λιμού στη Γάζα
Το Ισραήλ ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα την αναστολή της εισόδου ανθρωπιστικής βοήθειας στον παλαιστινιακό θύλακα
Οι επανειλημμένες προειδοποιήσεις του ΟΗΕ και μη κυβερνητικών οργανώσεων για τον κίνδυνο λιμού στη Λωρίδα της Γάζαςείναι “ψέμα”, δήλωσε σήμερα ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Γκίντεον Σάαρ.
“Σε ό,τι αφορά αυτόν τον ισχυρισμό του λιμού, είναι ένα ψέμα που κράτησε όλη τη διάρκεια αυτού του πολέμου. Είναι ένα ψέμα”, τόνισε ο Σάαρ στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
Ο Ισραηλινός υπουργός ρωτήθηκε τι θα συμβεί αν άνθρωποι αρχίσουν να πεθαίνουν από την πείνα, αφού το Ισραήλ ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα τηναναστολή της εισόδου ανθρωπιστικής βοήθειας στον παλαιστινιακό θύλακα.
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.