O Ισραηλινός πρωθυπουργός υποσχέθηκε να δράσει «με αποφασιστικότητα» για να φέρει πίσω όλους τους ομήρους που παραμένουν στη Λωρίδα της Γάζας.
Ο Νετανιάχου εξέφρασε ικανοποίηση για την επιστροφή στο Ισραήλ έξι ομήρων νωρίτερα σήμερα κάνοντας λόγο για «μια στιγμή χαράς και ανακούφισης για τις οικογένειές τους και για όλο το έθνος», σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του.
«Η κυβέρνηση του Ισραήλ είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να ενεργεί με αποφασιστικότητα, προκειμένου να φέρει όλους τους ομήρους μας πίσω στα σπίτια τους», τόσο τους ζωντανούς όσο και τους νεκρούς, πρόσθεσε.
Το Ισραήλ καθυστέρησε την απελευθέρωση 600 και πλέον Παλαιστινίων σε αντάλλαγμα για τους έξι ομήρους που απελευθερώθηκαν σήμερα από τη Χαμάς.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.