Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκιθα συμμετάσχει στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια, που διεξάγεται στα τέλη της εβδομάδας, ανακοίνωσαν σήμερα οι διοργανωτές οι οποίοι ελπίζουν η διάσκεψη να αποτελέσει εφαλτήριο «για να προχωρήσουμε προς την ειρήνη στην Ουκρανία».
Αξιωματούχοι της κυβέρνησης του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ θα είναι επίσης παρόντες σε αυτό το διπλωματικό ραντεβού που πραγματοποιείται από την Παρασκευή ως την Κυριακή.
«Υποθέτουμε ότι στο περιθώριο (της διάσκεψης) θα πραγματοποιηθούν συνομιλίες», επεσήμανε στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος της Διάσκεψης του Μονάχου για την ασφάλεια Κρίστοφ Χόισγκεν.
Ειδήσεις σήμερα:
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.