Τουλάχιστον 84 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα στον Λίβανο από ισραηλινά πλήγματα, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της χώρας. Από τον Οκτώβριο του 2023 οι νεκροί ανέρχονται σε 3.754 και οι τραυματίες στους 15.626.
Σύμφωνα με το υπουργείο, από το ισραηλινό πλήγμα του Σαββάτου στη συνοικία Μπάστα, στην κεντρική Βηρυτό, σκοτώθηκαν τουλάχιστον 29 άνθρωποι. Ο προηγούμενος απολογισμός έκανε λόγο για 20 θύματα.
«Το πλήγμα του ισραηλινού εχθρού στην Μπάστα (…) της Βηρυτού σκότωσε, σύμφωνα με τον αναθεωρημένο αλλά όχι οριστικό απολογισμό, 29 ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 67» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Το υπουργείο διευκρίνισε ότι οι έρευνες για επιζώντες στα χαλάσματα συνεχίζονται.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.