Ιράκ: Οι αρχές εξουδετέρωσαν έξι αυτοσχέδιες βόμβες σε ιστορικό τζαμί της Μοσούλης
To Ισλαμικό Κράτος είχε ανατινάξει το τζαμί Αλ Νουρί, με τον περίφημο κεκλιμένο μιναρέ του, στις 21 Ιουνίου 2017
Πυροτεχνουργοί της ιρακινής αστυνομίας εξουδετέρωσαν χθες Κυριακή έξι αυτοσχέδιες βόμβες που εντοπίστηκαν στο ερειπωμένο τζαμί Αλ Νουρί της Μοσούλης και οι αρχές εκτιμούν πως είχαν τοποθετηθεί από μέλη της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος πριν από αρκετά χρόνια.
«Ήταν αυτοσχέδιες βόμβες, οι οποίες είχαν τοποθετηθεί με περίπλοκο τρόπο. Οι πυροτεχνουργοί τις εξουδετέρωσαν» χωρίς απρόοπτα, είπε στο πρακτορείο ειδήσεων Xinhua ο Άχμεντ Σαμπέρ, αξιωματικός της αστυνομίας στη Μοσούλη. Διαβεβαίωσε ότι η τοποθεσία είναι πλέον ασφαλής προκειμένου να συνεχιστούν οι εργασίες αποκατάστασης που έχει αναλάβει η UNESCO και είχαν ανασταλεί το Σάββατο όταν εντοπίστηκαν οι βόμβες.
Η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος είχε ανατινάξει το τζαμί Αλ Νουρί, με τον περίφημο κεκλιμένο μιναρέ του, στις 21 Ιουνίου 2017.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.