Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε σήμερα ότι κατέρριψε έναν πύραυλο των ανταρτών Χούθι που εκτοξεύθηκε από την Υεμένη και είχε στόχο ένα εμπορικό πλοίο στον Κόλπο του Άντεν.
Σύμφωνα με το Βασιλικό Πολεμικό Ναυτικό της Βρετανίας, το πλήρωμα του HMS Diamond - πολεμικού πλοίου που αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Ερυθρά Θάλασσα και στον Κόλπο του Άντεν για να "εγγυηθεί την ελευθερία της ναυσιπλοΐας και τη μεγαλύτερη ασφάλεια των διεθνών υδάτων" - χρησιμοποίησε έναν πύραυλο Sea Viper για να καταρρίψει τον πύραυλο των Χούθι.
"Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούθι σε εμπορικά πλοία, που έχουν στοιχίσει τη ζωή σε ναυτικούς πολλών εθνικοτήτων", δήλωσε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας Γκραντ Σαπς, σύμφωνα με ανακοίνωση.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.