Ρωσία: Ο Αλεξέι ήταν υγιής και χαρούμενος, λέει η μητέρα του - Την τιμωρία του Πούτιν ζητάει η γυναίκα του Ναβάλνι

Ρωσία: Ο Αλεξέι ήταν υγιής και χαρούμενος, λέει η μητέρα του - Την τιμωρία του Πούτιν ζητάει η γυναίκα του Ναβάλνι

Η ανάρτηση της μητέρας του ανέβηκε σε ανεξάρτητη ρωσική εφημερίδα - Η Γιούλια ενημερώθηκε για τον θάνατο του Αλεξέι ενώ μιλούσε στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια

navalni
«Δεν θέλω να ακούσω συλλυπητήρια»... Έχοντας καταρρακωθεί από την είδηση θανάτου του παιδιού της και αφήνοντας σαφείς αιχμές για εκείνους που προκάλεσαν το τέλος, η μητέρα του ηγέτη της ρωσικής αντιπολίτευσης, Αλεξέι Ναβάλνι, ο οποίος πέθανε νωρίτερα σήμερα έστειλε, με νόημα, το δικό της μήνυμα. 

«Τον είδαμε στις 12 Φεβρουαρίου... Ήταν ζωντανός, υγιής και χαρούμενος», αναφέρει σε ανάρτησή της στο Facebook. Tην ανάρτηση ανέβασε στην ιστοσελίδα της η ρωσική εφημερίδα «Novaya Gazeta».

Η μητέρα του Ναβάλνι, Λιουντμίλα Ναβάλναγια υπογράμμισε ότι δεν θέλει να ακούει συλλυπητήρια για τον γιο της, ο οποίος ήταν «ζωντανός, υγιής και χαρούμενος» όταν τον είδε για τελευταία φορά τη Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου.

Στην ανάρτησή της στο Facebook, που ανέβασε ανεξάρτητη ρωσική εφημερίδα που εκδίδεται στη Λετονία, μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία το 2022, η μητέρα του 47χρονου Ναβάλνι αρνείται να πιστέψει ότι ο γιος της δεν είναι πλέον στη ζωή.

Κλείσιμο
Από την άλλη πλευρά η Γιούλια Ναβάλγια ζητάει εκδίκηση. «Αν είναι αλήθεια ότι ο Αλεξέι είναι νεκρός, θέλω να τιμωρηθεί ο Πούτιν», δήλωσε η σύζυγος του Αλεξέι Ναβάλβνι, που στεκόταν συνεχώς βράχος στο πλευρό του.

Οι ρωσικές αρχές ανακοίνωσαν τον θάνατο του «υπ' αριθμόν 1» πολέμιου του Κρεμλίνου, Αλεξέι Ναβάλνι, την ώρα που η σύζυγός του μιλούσε από το βήμα της Διάσκεψης του Μονάχου για την Ασφάλεια.

«Αν είναι αλήθεια ότι είναι νεκρός, τότε θέλω να τιμωρηθεί ο Πούτιν και όλοι στο επιτελείο του ...Η ημέρα αυτή θα έρθει σύντομα, απευθύνομαι σε όλους τους ανθρώπους του κόσμου: Πρέπει να ενωθούμε και να πολεμήσουμε εναντίον αυτών των ανθρώπων. Πρέπει να πολεμήσουμε ενεναντίον του καθεστώτος. Ο Πούτιν πρέπει να θεωρηθεί προσωπικά υπεύθυνος για όλα τα εγκλήματα που έχει διαπράξει στις χώρες μας», τόνισε η Γιούλια Ναβάλναγια, μητέρα δύο παιδιών.

Η Ρωσίδα οικονομολόγος βρισκόταν στο πλευρό του συζύγου της από το 1998 όταν τον γνώρισε σε ένα θέρετρο στην Τουρκία. Αφοσιώθηκε στην οικογένειά της στηρίζοντας τον σύζυγο της σε όλες τις πολιτικές πρωτοβουλίες του.

Η ζωή της ήδη από το 2010 βρέθηκε στο στόχαστρο των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών με την ίδια να δηλώνει σε κάθε ευκαιρία ότι δεν φοβάται τίποτα όταν είναι δίπλα στον Αλεξέι.


Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε μυστηριωδώς στη φυλακή ο ηγέτης της ρωσικής αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι

Βαλλιανάτος: Ρώτησε κανείς τα παιδιά του Κούγια αν τον ήθελαν για πατέρα; - Κούγιας: Να παρακαλάει να μην συναντηθούμε


Χρυσοχοΐδης σε αγρότες: Όχι με τρακτέρ, ναι με ΙΧ και λεωφορεία η κάθοδος στην Αθήνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης