Μπαχάμες: Νεκρή Aμερικανίδα τουρίστρια από επίθεση καρχαρία

Μπαχάμες: Νεκρή Aμερικανίδα τουρίστρια από επίθεση καρχαρία

Η τουρίστρια από τη Βοστώνη έκανε κωπηλασία μαζί με συγγενικό της πρόσωπο όταν της επιτέθηκε καρχαρίας στα ανοικτά της νήσου Νιου Πρόβιντενς

bahamas_shark
Μια 44χρονη Αμερικανίδα έχασε χθες Δευτέρα τη ζωή της όταν δέχθηκε επίθεση από καρχαρία στις Μπαχάμες, ανακοίνωσε η αστυνομία της νησιωτικής χώρας.

Η τουρίστρια από τη Βοστώνη έκανε κωπηλασία μαζί με συγγενικό της πρόσωπο όταν της επιτέθηκε καρχαρίας στα ανοικτά της νήσου Νιου Πρόβιντενς. Ναυαγοσώστες έσπευσαν σε βοήθεια και την έβγαλαν αιμόφυρτη στην ακτή, όπου εξέπνευσε παρά τις προσπάθειες να την κρατήσουν στη ζωή.

Παρότι οι φονικές επιθέσεις καρχαριών είναι σπάνιες στις Μπαχάμες, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχουν καταγραφεί άλλες δύο.

Στις 21 Νοεμβρίου, 47χρονη Γερμανίδα εξαφανίστηκε στη διάρκεια καταδυτικής εκδρομής ανοικτά του Γουέστ Εντ, αφότου ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Τον Σεπτέμβριο του 2022, 58χρονη Αμερικανίδα σκοτώθηκε από καρχαρία ενώ έκανε κατάδυση με αναπνευστήρα στα ανοικτά της νήσου Νιου Πρόβιντενς.



Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Ειδήσεις σήμερα:

«Νέα Αριστερά» το όνομα του νέου κόμματος που συγκροτούν οι «11»

O Don Leon έκλεβε τα ΑΤΜ και μετά επιδείκνυε και έκαιγε σε βίντεο τα χρήματα

Qatargate - Το Politico φέρνει στο φως τις πρώτες ανακρίσεις: «Δεν αναγνωρίζω πια κανέναν, ούτε τον σύντροφό μου» έλεγε η Καϊλή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης