Οδύνη και σπαραγμός ήταν τα στοιχεία που κυριάρχησαν στην κηδεία της οικογένειας του δημοσιογράφου του Al Jazeera Ουαέλ αλ - Νταντούπου ξεκληρίστηκε κατά τη διάρκεια αεροπορικής επιδρομής του Ισραήλ στη Γάζα. Ο δημοσιογράφος συνόδευσε τη σύζυγο και τα παιδιά του στην τελευταία τους κατοικία με τις εικόνες από την κηδεία να λυγίζουν ακόμα και τους πιο δυνατούς. Εκτός από τη γυναίκα και τα παιδιά του ο δημοσιογράφος και έχασε και άλλους συγγενείς του.
Al Jazeera’s Gaza bureau chief, Wael al-Dahdouh, led the funeral prayer for his family 💔 pic.twitter.com/pCNJDQkWFO
Να σημειωθεί ότι λίγο πριν την αεροπορική επιδρομή ο δημοσιογράφος βρισκόταν στον αέρα και μετέδιδε όλες τις τελευταίες πληροφορίες από το μέτωπο του πολέμου.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Αν θέλεις περισσότερο καλοκαίρι, θέλεις SEAJETS γιατί ξέρεις ότι θα φτάσεις γρήγορα και άνετα στον προορισμό σου για να ζήσεις συναρπαστικές και αξέχαστες στιγμές.