Εκτός τηλεοπτικού «αέρα» ο πρώην σύντροφος της Μελόνι μετά τον σάλο με τις προτάσεις σε συναδέλφους για τρίο

Εκτός τηλεοπτικού «αέρα» ο πρώην σύντροφος της Μελόνι μετά τον σάλο με τις προτάσεις σε συναδέλφους για τρίο

Το βίντεο που τον «έκαψε» - Τι έλεγε σε συναδέλφους του - «ο Αντρέα Τζαμπρούνο λυπάται για την αμηχανία που προκάλεσε με τη συμπεριφορά του» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το δίκτυο

andrea-giambruno
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του τηλεοπτικού ομίλου της οικογένειας Μπερλουσκόνι, ο Αντρέα Τζαμπρούνο, ο πρώην σύντροφος της Ιταλίδας πρωθυπουργού Τζόρτζια Μελόνι, δεν πρόκειται να επιστρέψει στην παρουσίαση της εκπομπής επικαιρότητας «Ημερολόγιο της ημέρας» (Diario del giorno), του καναλιού Rete 4, αλλά θα διατηρήσει τον δημοσιογραφικό της συντονισμό.

Στην ανακοίνωση του ομίλου, αναφέρεται ότι «ο Αντρέα Τζαμπρούνο λυπάται για την αμηχανία που προκάλεσε με τη συμπεριφορά του» με σαφή αναφορά σε σεξιστικές συμπεριφορές που ο ίδιος είχε «εκτός αέρα». Πρόκειται για αποσπάσματα, τα οποία μεταδόθηκαν από την σατιρική εκπομπή «Έρπει η είδηση», (Striscia la notizia).

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι δεν πρόκειται να επιβληθούν πειθαρχικές κυρώσεις στον Τζαμπρούνο, ο οποίος εργάζεται στον όμιλο Mediaset από το 2014. Όπως γράφει ο ιταλικός Τύπος, υπό το φως των εξελίξεων αυτών, είναι σαφές ότι ο πρώην σύντροφος της Τζόρτζια Μελόνι δεν πρόκειται να απολυθεί, ενδεχόμενο στο οποίο είχε γίνει αναφορά τις περασμένες ημέρες.

Το βίντεο που «έκαψε» τον σύντροφο της Μελόνι

Υπενθυμίζεται ότι σε ηχητικό απόσπασμα που αποκάλυψε η σατιρική εκπομπή «Striscia la Notizia» ο Τζιαμπρούνο ακούγεται να πλησιάζει μία εκ των συντελεστών της εκπομπής ρωτώντας την αν έχει αγόρι, αφού προηγουμένως και απευθυνόμενος σε περισσότερες γυναίκες που ήταν παρούσες στο πλατό εκείνη τη στιγμή είπε: «Μπορώ να αγγίζω το “πακέτο” (αναφερόμενος στα γεννητικά του όργανα) μου ενώ σας μιλάω;».

Κλείσιμο


Η αναζήτηση προσωπικών πληροφοριών συνεχίστηκε με ερωτήσεις όπως: «Πώς σε λένε; Έχουμε ήδη γνωριστεί; Πού σε έχω δει; Ήμουν μεθυσμένος; Είσαι ανοιχτόμυαλη;».

Θέλοντας να μην αφήσει περιθώρια παρανόησης ο Τζιαμπρούνο διευκρίνισε τι εννοεί με τον όρο «ανοιχτόμυαλη» συμπληρώνοντας: «Το ξέρεις ότι εγώ και η (δεν ακούγεται το όνομα) έχουμε παράλληλη σχέση; Το ξέρει όλη η Mediaset (τηλεοπτικό δίκτυο ιδιοκτησίας της οικογένειας Μπερλουσκόνι, στο οποίο ανήκει ο σταθμός Rete 4). Τώρα το ξέρεις και εσύ, γιατί αναζητούμε την τρίτη συμμετέχουσα μια και κάνουμε τρίο. Ακόμα και foursome με την (δεν ακούγεται το όνομα). Αλλά εκείνη πηγαίνει συνήθως στη Μαδρίτη για να κάνει σεξ».

Η συνομιλία που περισσότερο από διάλογο θυμίζει εμμονικό μονόλογο του πρώην πλέον συντρόφου της Μελόνι επιμένει: «Θα μπεις στην ομάδα μας;» με την νεαρή να προσπαθεί με διπλωματικό τρόπο να ξεφύγει από την παρενόχληση του παρουσιαστή στρέφοντας τη συζήτηση στη δουλειά: «Εγώ μπορώ να φέρω μόνο την επαγγελματική μου ικανότητα».

Striscia la Notizia, il fuorionda di Andrea Giambruno fa discutere


Όταν οι άνδρες συνάδελφοι καλούν τον Τζιαμπρούνο να προσέχει τι λέει γιατί καραδοκεί η «Striscia la Notizia» εκείνος ανερυθρίαστα απαντά: «Μα τι είπα παιδιά; Ελάτε τώρα, γελάμε και αστειευόμαστε. Ερχόμαστε από την πανδημία. Ούτε να μιλούσα για την εφορία πια».

Ειδήσεις σήμερα:

Φλέγεται η Μέση Ανατολή: Οι στοές της Γάζας και τα ένοχα μυστικά τους

ΣΥΡΙΖΑ: Σταθάκης, Ξανθός και 115 στελέχη από την Κρήτη υπογράφουν κείμενο εναντίον Κασσελάκη

Αirbnb: Υπό έξωση σε όλο τον κόσμο - Μέτρα και στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης