Το νούμερο 2 της Χαμάς, Σάλεχ Αλ Αρούρι δήλωσε ότι 1.200 μέλη των ταξιαρχιών αλ-Κασάμ εισήλθαν στο Ισραήλ κατά τη διάρκεια της επίθεσης του Σαββάτου, σε συνέντευξή του στο Al Jazeera την Πέμπτη.
Παράλληλα, τόνισε ότι: «το στρατιωτικό σχέδιο των ταξιαρχιών αλ-Κασάμ ήταν να στοχεύσουμε το τμήμα του στρατού κατοχής στη Γάζα και να πολεμήσουμε μόνο τους στρατιώτες της κατοχής. Είχαμε πληροφορίες ότι σχεδίαζαν να εξαπολύσουν επίθεση εναντίον μας μετά τις εβραϊκές γιορτές».
Ο Σάλεχ Αλ Αρούρι υποστήριξε ότι η Χαμάς κατάφερε να καταλάβει το αρχηγείο της μεραρχίας των ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων στη Γάζα σε λιγότερο από τρεις ώρες, λέγοντας ότι ακόμη και η Χαμάς «αιφνιδιάστηκε».
«H εισβολή στη Γάζα θα μετατρέψει τη μάχη σε καταστροφή για το στρατό και τους ηγέτες τους. Το αμυντικό μας σχέδιο είναι πολύ ισχυρότερο από το επιθετικό σχέδιο» πρόσθεσε ο νούμερο 2 της Χαμάς, σύμφωνα με την Jerusalem Post.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.