Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν, και παρουσιάζει μόνο «ήπια συμπτώματα» της COVID-19 όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος. Παράλληλα με ξεχωριστό δελτίο Τύπου ανακοινώθηκε ότι το τεστ για κορωνοϊό στο οποίο υποβλήθηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, είχε αρνητικό αποτέλεσμα.
Όπως διευκρινίστηκε η 72χρονη Τζιλ Μπάιντεν θα παραμείνει στην κατοικία του ζευγαριού στο Ρεχόμποθ Μπιτς στο Ντέλαγουερ. Σημειώνεται ότι η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου είχε μολυνθεί από τον SARS-CoV-2 πριν από έναν χρόνο. Η Τζιλ Μπάιντεν έχει εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό και με την ενισχυτική δόση.
Ο 80χρονος Μπάιντεν υποβλήθηκε σε τεστ για κορωνοϊό το βράδυ της Δευτέρας ενώ θα συνεχίσει να κάνει εξετάσεις τις επόμενες ημέρες και θα παρακολουθείται για την εκδήλωση συμπτωμάτων αυτή την εβδομάδα, σημείωσε η εκπρόσωπός του, Καρίν Ζαν-Πιερ.
Η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου τον συνόδευσε το Σάββατο στη Φλόριντα σε επίσκεψή του στις περιοχές που χτυπήθηκαν από τον τυφώνα Ιντάλια.
Ο Τζο Μπάιντεν, ο οποίος έχει εμβολιαστεί τέσσερις φορές για τον κορωνοϊό, νόσησε με κορωνοϊό τον Ιούλιο του 2022 μετά από ταξίδι στη Μέση Ανατολή, Τότε του είχε χορηγηθεί το αντιικό Paxlovid με τον ίδιο να έχει ήπια συμπτώματα, όπως βήχας, καταρροή και κόπωση όπως είχε ανακοινώσει ο θεράπων ιατρός του.
Σημειώνεται ότι οι ΗΠΑ καταγράφουν αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού και των εισαγωγών στα νοσοκομεία τις τελευταίες εβδομάδες.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.