Ρωσία: Ο νόθος γιος του Σοϊγκού πρόλαβε κι έφυγε για την Τουρκία, πριν την επιστράτευση του Πούτιν

Ρωσία: Ο νόθος γιος του Σοϊγκού πρόλαβε κι έφυγε για την Τουρκία, πριν την επιστράτευση του Πούτιν

Αποκαλύψεις από την ερευνητική ομάδα του Αλεξέι Ναβάλνι  - Ο 22χρονος γιος του Σοϊγκού ακολουθεί καριέρα μουσικού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της αντιπολίτευσης

soigu_gios_new
Ο νόθος 22χρονος γιος του υπουργού Άμυνας της Ρωσίας, Σεργκέι Σοϊγκού, πρόλαβε και έφυγε από τη Ρωσία με προορισμό την Τουρκία, λίγες μέρες πριν κηρυχχθεί η «μερική επιστράτευση» από τον Πούτιν, σύμφωνα με όσα αναφέρει στο κανάλι της στο YouTube, η ερενητική ομάδα του Αλεξέι Ναβάλνι.

Στο ίδιο θέμα, αναφέρεται πως ο Ντανίλο Σεμπούνοβ νοίκιαζε από την ηλικία των 19 ετών δύο χώρους γραφείων στο κέντρο της Μόσχας, για τους οποίους λαμβάνει «κάτω από ένα εκατομμύριο ρούβλια».

Προς το παρόν, ο γιος του Σοϊγκού ασχολείται με τη μουσική του καριέρα, τονίζεται στο ρεπορτάζ. Ηχογραφεί τραγούδια στα αγγλικά και κυκλοφορεί κλιπ με το ψευδώνυμο «Sheba». Ακόμα, σύμφωνα με την ομάδα του Ναβάλνι, το μουσικό βίντεο του Σεμπούνοφ «έχει δεχθεί δεκάδες χιλιάδες προβολές», το κανάλι του στο YouTube έχει περίπου 700 συνδρομητές και τα κλιπ του έχουν περισσότερες από 250.000 προβολές.

Танцы, песни и тусовки. Почему не служит сын Шойгу?


Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε ρωσικά μέσα της αντιπολίτευσης, ο Σεμπούνοβ είναι ο γιος του Σοϊγκού και της πρώην αεροσυνοδού του Υπουργείου Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης Ολένα Σεμπούνοβα. Σχετική ερευνα έδειξε πως η Σεμούνοβα «κέρδισε δισεκατομμύρια ρούβλια» από συμβάσεις με το Υπουργείο Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης και το Υπουργείο Άμυνας και ότι έχει τρία παιδιά με τον Σοϊγκού.

Πριν από μερικά χρόνια, η Σεμπούνοβα παντρεύτηκε με έναν Λιθουανό και πήρε το επώνυμό του. Σύμφωνα με το Ukrinform όμως, το 2022 οι λιθουανικές αρχές στέρησαν από τη Σεμπούνοβα την άδεια μόνιμης διαμονής της στη χώρα, επειδή η παραμονή της εκεί «μπορούσε να απειλήσει την εθνική ασφάλεια».


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Μητσοτάκης τηλεφώνησε στην Ρεγγίνα Μακέδου - «Μου είπε πως είναι κάθετα αντίθετος σε δηλώσεις όπως αυτές του Πνευματικού»

«Χρωστάω τη ζωή μου στους γιατρούς, "έφυγα" και γύρισα πίσω» - Τα πρώτα λόγια της 39χρονης στη Θεσσαλονίκη που την δάγκωσε οχιά

Τέλος η «σχολική απεργία για το κλίμα» της Γκρέτα Τούνμπεργκ - Αποφοίτησε από το Λύκειο στα 20 της

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης