Χάρι: Η νέα συνέντευξη, οι ένοπλοι φρουροί και τα σφηνάκια τεκίλας στο στούντιο

Χάρι: Η νέα συνέντευξη, οι ένοπλοι φρουροί και τα σφηνάκια τεκίλας στο στούντιο

Σήμερα κυκλοφορούν τα απομνημονεύματα με τίτλο Spare και το Μπάκιγχαμ κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα

harry_new_york_2xr
Ο πρίγκιπας Χάρι βρέθηκε στη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα για να παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή The Late Show που παρουσιάζει ο Στίβεν Κολμπέρ. Ο Χάρι μπήκε στο στούντιο συνοδεία σωματοφυλάκων καθώς συνεχίζει την «περιοδεία» του στα μέσα ενημέρωσης για την προώθηση των απομνημονευμάτων με τίτλο Spare.

Με το βιβλίο να κυκλοφορεί σήμερα, ο 38χρονος Δούκας του Σάσεξ ταξίδεψε στο Μανχάταν για να μαγνητοσκοπήσει ακόμα μια συνέντευξη.

Ο Χάρι συνοδευόταν από ένοπλο φρουρό. Ο πρίγκιπας ανησυχεί όλο και περισσότερο για την ασφάλειά του από τότε που μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες και έχει δηλώσει συχνά ότι αισθάνεται ευάλωτος.

Η νέα αυτή συνέντευξη που δίνει ο Δούκας είναι στο πλαίσιο της προώθησης των απομνημονευμάτων-βόμβα του, Spare, τα οποία κυκλοφορούν σήμερα.

Τη Δευτέρα, ντυμένος με γκρι κοστούμι και ναυτικό πουκάμισο, ο Χάρι μπήκε στα στούντιο για να συναντήσει τον Κολμπέρ- ο οποίος επιβεβαίωσε στο Twitter ότι η συνέντευξη θα μεταδοθεί το βράδυ της Τρίτης.

Κλείσιμο

«Η συνέντευξη είναι η πρώτη που δίνει ο πρίγκιπας Χάρι στο The Late Show και συμπίπτει με την ημερομηνία κυκλοφορίας των νέων απομνημονευμάτων του, Spare», ανακοίνωσε το CBS.

Η ομάδα δημοσίων σχέσεων του καναλιού πρόσθεσε: «Με την ωμή, αμείλικτη ειλικρίνειά του, το Spare είναι μια έκδοση-ορόσημο γεμάτη διορατικότητα, αποκαλύψεις, ενδοσκόπηση και σοφία για την αιώνια επικράτηση της αγάπης πάνω στη θλίψη».

Περιέγραψαν τον Χάρι ως «σύζυγο, πατέρα, ανθρωπιστή, βετεράνο του στρατού, υπέρμαχο της ψυχικής ευεξίας και περιβαλλοντολόγο. Μένει στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνιας με την οικογένειά του και τα τρία σκυλιά του».

Ήπιε σφηνάκια τεκίλας στο στούντιο
Ο πρίγκιπας Χάρι πάντως έδωσε το δικό του σόου στο στούντιο και μάλιστα όπως διέρρευσε κατέβασε και μερικά σφηνάκια τεκίλας μαζί με τον Κολμπέρ.

Harry_Tequila


Οι θεατές που ήταν παρόντες στη μαγνητοσκόπηση δήλωσαν στη DailyMail.com ότι ο 38χρονος Δούκας απάντησε σε μια σειρά από ερωτήσεις του παρουσιαστή.

Μεταξύ των ερωτήσεων που δέχονται οι καλεσμένοι του είναι ποιο είναι το αγαπημένο τους σάντουιτς, ποια εφαρμογή χρησιμοποιούν περισσότερο στο τηλέφωνό τους, ακόμα και ποιον αριθμό σκέφτεται ο Κολμπέρ εκείνη τη στιγμή.



Μόνος στη Νέα Υόρκη
Ο Χάρι εθεάθη νωρίτερα τη Δευτέρα να φεύγει από το πολυτελές ξενοδοχείο του στο Μανχάταν, όπου τα δωμάτια ξεκινούν από 400 δολάρια και φτάνουν τα 3.500 δολάρια τη βραδιά για μια σουίτα. Ήταν μόνος του χωρίς τη Μέγκαν και τα παιδιά τους, τα οποία εκτιμάται ότι βρίσκονται στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια.

Ανυπόφορο το ενδιαφέρον του βρετανικού Τύπου
Ο Χάρι το πρωί της Δευτέρας εμφανίστηκε στο Good Morning America, λέγοντας στον παρουσιαστή Μάικλ Στράχαν ότι πιθανότατα δεν θα επιστρέψει ποτέ ξανά για να ζήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Συνέχισε τις ανελέητες επιθέσεις του κατά του βρετανικού Τύπου και δήλωσε ότι το ενδιαφέρον του Τύπου θα έκανε τη ζωή της οικογένειάς του «ανυπόφορη» αν επέστρεφαν ποτέ στη Βρετανία.

«Δεν νομίζω ότι, ακόμη και αν υπήρχε συμφωνία μεταξύ εμού και της οικογένειάς μου, με τον Τύπο θα τηρούνταν. Δεν μας εμποδίζουν να επιστρέψουμε, αλλά μας κάνουν τον βίο αβίωτο», είπε ο Χάρι.

Ειδήσεις σήμερα:

Μάιλι Σάιρους: Παρουσιάζει το νέο της κομμάτι από τη... ντουζιέρα της


Βραζιλία: Η δημοκρατία άντεξε - «Οι φανατικοί φασίστες θα τιμωρηθούν», διαμηνύει ο Λούλα


Πάτρα: Κατέρρευσε 22χρονος ποδοσφαιριστής - Νοσηλεύεται διασωληνωμένος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης