Πρίγκιπας Χάρι: Οι ενοχές που δεν έκλαψε για τη μητέρα του και οι φωτογραφίες που είδε από το δυστύχημα

Πρίγκιπας Χάρι: Οι ενοχές που δεν έκλαψε για τη μητέρα του και οι φωτογραφίες που είδε από το δυστύχημα

«Είδα το πίσω μέρος των ξανθών μαλλιών της στην πλάτη του καθίσματος» αποκάλυψε ο δούκας του Σάσσεξ

s_harry_diana_arthro
Ο πρίγκιπας Χάρι ήταν σε απόλυτο σοκ μετά τον θάνατο της μητέρας του και όπως αποκάλυψε, ένιωθε ένοχος που δεν μπορούσε να κλάψει για τη μνήμη της, ενώ ο προσωπικός του γραμματέας του έδωσε μέχρι και φωτογραφίες από το δυστύχημα για να πειστεί ότι είναι νεκρή.

Ο δούκας του Σάσσεξ στο πλαίσιο προώθησης του νέου του βιβλίου με τίτλο «Spare» εξήγησε σε συνέντευξη που έδωσε στον Άντερσον Κούπερ, ότι ήθελε να κλάψει και ένιωθε λυπημένος, αλλά το σώμα του με κάποιο τρόπο απέτρεπε τα δάκρυά του.

«Υπήρχε αυτό το βάρος στο στήθος μου που ένιωθα για τόσα χρόνια που δεν μπορούσα ποτέ να κλάψω», είπε στην εκπομπή «60 minutes» και πρόσθεσε: «Έτσι προσπαθούσα συνεχώς να βρω έναν τρόπο να κλάψω, αλλά… ακόμη και να κάτσω στον καναπέ μου και να ανατρέξω όσες περισσότερες αναμνήσεις μπορούσα να μαζέψω για τη μαμά μου. Και μερικές φορές έβλεπα βίντεο στο διαδίκτυο». 
Ο πρίγκιπας Χάρι συμπλήρωσε ότι κατά τη διάρκεια της κηδείας της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ήθελε να κρύψει το σοκ του και χαμογέλασε, ωστόσο αυτό τον έκανε να νιώθει πιο λυπημένος και πιο ένοχος: «Θυμάμαι τις ενοχές που ένιωθα, το γεγονός ότι οι άνθρωποι που συναντούσαμε έδειχναν περισσότερα συναισθήματα από ό,τι δείχναμε, ο Γουίλιαμ κι εγώ. Υπήρχαν πολλά δάκρυα και τα χέρια των ανθρώπων ήταν βρεγμένα, στην αρχή δεν μπορούσα να το καταλάβω στην αρχή. Τα χέρια τους ήταν υγρά γιατί σκούπιζαν τα δάκρυά τους. Θυμάμαι μία περίεργη στιγμή που έπαιρνα λουλούδια από τους ανθρώπους και μετά τα έβαζα μαζί με τα υπόλοιπα. Σαν να ήμουν κάποιο άτομο που μεσολαβούσε στη θλίψη τους».
Κλείσιμο
diana-harry-321312
Η πριγκίπισσα Νταϊάνα σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στις 31 Αυγούστου του 1997
Ο προσωπικός του γραμματέας του έδωσε φωτογραφίες από το δυστύχημα για να τον πείσει ότι είχε πεθάνει
Ο πρίγκιπας Χάρι όπως είπε σε άλλη συνέντευξη που παραχώρησε στο βρετανικό δίκτυο ITV, δυσκολεύτηκε να παραδεχτεί τον θάνατο της μητέρας του, καθώς νόμιζε ότι θα επέστρεφε για να πάρει εκείνον και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και όλα θα ήταν καλύτερα. Όλα αυτά μέχρι που μεγάλωσε και ζήτησε να δει τις φωτογραφίες από το τρομερό δυστύχημα της μητέρας του στο Παρίσι.

Ο προσωπικός γραμματέας του δούκα του Σάσσεξ δεν είχε άλλη επιλογή από να του δείξει τις φωτογραφίες, όμως παρακάλεσε τον Χάρι να μην κοιτάξει τις λεπτομέρειες καθώς δεν είχε νόημα να του αποτυπωθούν στο μυαλό οι τραγικές εικόνες για το υπόλοιπο της ζωής του.

Ο Χάρι όπως δήλωσε, είναι αιώνια ευγνώμων που δεν κοίταξε τις λεπτομέρειες στις φωτογραφίες. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 36 ετών όταν σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, ενώ την ακολουθούσαν οι παπαράτσι στις 31 Αυγούστου 1997.

«Σε αυτό το σημείο, άρχισα να καταλαβαίνω την εμπλοκή των παπαράτσι που την κυνηγούσαν και μέχρι σήμερα, θα παραμείνω αιώνια ευγνώμων στον Τζέιμι (τον προσωπικό του γραμματέα) που μου έδειξε -ό,τι πίστευε ότι έπρεπε να δω - αλλά αφαίρεσε τις λεπτομέρειες για ό,τι ήξερε ότι δεν χρειαζόταν να δω» σχολίασε ο πρίγκιπας Χάρι.

Ο Χάρι όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, είδε στις εικόνες την αντανάκλαση «όλων των παπαράτσι στο παράθυρο» ενώ η μητέρα του κείτονταν ετοιμοθάνατη και αυτή η σκέψη τον «πονάει ακόμα».

«Είδα το πίσω μέρος των ξανθών μαλλιών της στην πλάτη του καθίσματος. Υπήρχαν και άλλες φωτογραφίες, που πιθανότατα θα έδειχναν το πρόσωπο και το αίμα της μητέρας μου. Και αυτά, υποθέτω, ήταν αυτά που αφαίρεσε ο Τζέιμι. Και του είμαι ευγνώμων για αυτό», δήλωσε ο δούκας του Σάσεξ.


Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Η βασιλική οικογένεια προσευχήθηκε για τον Κωνσταντίνο στη Μητρόπολη, ήλθαν όλοι στην Αθήνα - Δείτε φωτογραφίες

Βέροια: «Πιστεύω ότι το παιδί μου ζει», λέει η 29χρονη που ομολόγησε ότι πέταξε το βρέφος στον Αλιάκμονα

Νότης Σφακιανάκης: Αφαντος «αετός χωρίς φτερά» εδώ και δύο χρόνια

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης