Μαϊμού στην Ινδονησία έβαλε στο «μάτι» το πλούσιο στήθος της πρώην «Μις Περού»

Μαϊμού στην Ινδονησία έβαλε στο «μάτι» το πλούσιο στήθος της πρώην «Μις Περού»

Η 28χρονη καλλονή Πάουλα Μανζανάλ προσπάθησε να κρατήσει στη θέση του το στράπλες μπλουζάκι της

maimou-mis-peru
Viral έχει γίνει το βίντεο στο TikTok στο οποίο φαίνεται μια μαϊμού με... άγριες διαθέσεις να προσπαθεί να κατεβάσει το στράπλες μπλουζάκι της πρώην «Μις Περού», Πάουλα Μανζάλα, στο Μπαλί της Ινδονησίας.

Η νεαρή καλλονή επισκέφθηκε έναν ζωολογικό κήπο με την παρέα της και από τους πρώτους που την προσέγγισαν ήταν μια μαϊμού που δεν την άφησε σε ησυχία.

Αρχικά η μαϊμού έβαλε στο ...μάτι το πλούσιο ντεκολτέ της Μανζάλα κάνοντας πολλές προσπάθειες για να κατεβάσει το μαύρο μπλουζάκι της 28χρονης. Όταν, δε, η πρώην Μις Περού προσπάθήσε να τη σταματήσει, η μαϊμού δεν δίστασε να την χαστουκίσει στο πρόσωπο.

Το 28χρονο μοντέλο από το Περού ανέβασε στο TikTok το βίντεο που τράβηξε ένας φίλος της, κατά της επίσκεψή τους στο ζωολογικό κήπο «Ubud Monkey Forest», όπως αναφέρει η Daily Mail.

@paulamanzz

Yo solo queria que no me toque mis.. 🥲🙈 #indonesia #bali #monkey #peruana

♬ Oh No (Instrumental) - Kreepa


Κλείσιμο
H Mανζανάλ, η οποία το 2014 κέρδισε στο διαγωνισμό ομορφιάς τον τίτλο «Μις Περού» απεικονίζεται να απολαμβάνει τα όσα της έκανε η γκρίζα μαϊμού μακάκος με την μακριά ουρά. Ακόμη, δε, κι όταν της έδωσε χαστούκι η μαϊμού, η καλλίπυγος Περουβιανή δεν έχασε την ψυχραιμία της.

Σχολιάζοντας, μάλιστα, το περιστατικό, η ίδια έγραψε στο TikTok: «Απλώς δεν ήθελα να με αγγίξει».

Η γοητευτική Περουβιανή, που τα τελευταία χρόνια ζει στη Βαρκελώνη, είναι μητέρα του τετράχρονου Βαλεντίνο. Μεγαλώνει μόνη της τον καρπό του έρωτά της με τον σταρ του βρετανικού ριάλιτι «Ibiza Weekender, Τζόρταν Ντέιβις.



Το ζευγάρι χώρισε προτού γεννηθεί ο Βαλεντίνο το 2018 με την Μανζανάλ να γράφει για τον πρώην της στο Instagram: «Ζήτησα από τον Θεό να μου στείλει έναν άνθρωπο που θα με αγαπάει για πάντα. Μου χάρισε έναν γιο».



Πριν οκτώ εβδομάδες -στις 10 Σεπτεμβρίου- όπως άλλωστε δείχνουν και οι φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η ίδια στο λογαριασμό της στο Instagram, η Περουβιανή μοντέλα είχε επισκεφθεί τη Σαντορίνη απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα στην Οία.



Όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα, δεν είναι ασυνήθιστο οι μαϊμούδες να πλησιάζουν τους τουρίστες στο ζωολογικό κήπο- καταφύγιο « Ubud Monkey Forest». Τα ζώα, μάλιστα, δεν διστάζουν να κλέβουν συχνά πολύτιμα αντικείμενα, ακόμη και τρόφιμα από τους τουρίστες.

Περίπου 600 από τις μαϊμούδες μακάκοι που ζουν στο καταφύγιο του δάσους, αιωρούνται από τα ψηλά δέντρα και πηδούν γύρω από τον περίφημο ναό «Pura Bukit Sari», που θεωρείται ιερός από τους ντόπιους. Τα ζώα περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας πειράζοντας τους επισκέπτες - είτε τους κλέβουν τα γυαλιά ηλίου και τα μπουκάλια νερού, είτε τους τραβούν τα ρούχα και πηδούν στον ώμο ή την αγκαλιά τους. Ειδικά όταν ένας τουρίστας τους προσφέρει φιστίκια...


Ειδήσεις σήμερα:

«Γιορτάστε τη Νύχτα των Κρυστάλλων με τραγανό κοτόπουλο»: Σάλος στη Γερμανία με διαφήμιση των KFC

Μητσοτάκης: Πάνω από 7% η αύξηση στις συντάξεις από το 2023

Ανάλυση Politico: Ο Τραμπ βάζει σε black list του επικριτές του και ανακοινώνει υποψηφιότητα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης