Η Ryanair τρολάρει την Τρας: Της «έβγαλε» εισιτήριο για... οποιονδήποτε προορισμό
Το τρολάρισμα της αεροπορικής εταιρείας έχει και συνέχεια καθώς η θέση του εισιτηρίου της είναι η 10 D που παραπέμπει στον αριθμό της πρωθυπουργικής κατοικίας στο Λονδίνο
Μάλιστα το τρολάρισμασυνεχίζεται καθώς η θέση στην οποία καλείται να καθίσει η Λιζ Τρας έχει τον αριθμό 10 D που παραπέμπει στον αριθμό της πρωθυπουργικής κατοικίας στο Λονδίνο. Η συγκεκριμένη ανάρτηση ήδη έχει γίνει viral στο Twitter καθώς έχει πάνω από 6.390 retweets και 1.660 παραθέσεις, ενώ έχουν πατήσει «favourite» πάνω από 63.600 χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»