Αρκούδα διέκοψε πρόταση γάμου στο Μεξικό - Το βίντεο που έγινε viral

Αρκούδα διέκοψε πρόταση γάμου στο Μεξικό - Το βίντεο που έγινε viral

protasi-gamou-arkouda
Viral έγινε το βίντεο που προκάλεσε αρκετά σχόλια με ένα άνδρα να προσπαθεί να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του στο Μεξικό αλλά τη στιγμή να χαλάει από μια... αρκούδα!

Η πρόταση γάμου έγινε στο Chipinque Ecological Park στο Μεξικό την περασμένη εβδομάδα και όπως φαίνεται στο βίντεο η αρκούδα περνάει, ευτυχώς, ήρεμα μπροστά από την κάμερα χαρίζοντας μια αξέχαστη στιγμή στο ζευγάρι.

Ο Ρικάρντο Μοράλες, όπως είναι το όνομα του υποψήφιου γαμπρού, είχε προετοιμάσει τα πάντα: είχε απλώσει ροδοπέταλα, είχε βάλει φωτεινή επιγραφή με τη φράση «marry me» καικ είχε διαλέξει μια θέση με υπέροχη θέα. Αυτό που, όμως, δεν είχε υπολογίσει ήταν η αρκούδα.

Giant bear interrupts wedding proposal in wild moment caught on video | New York Post


«Η αρκούδα εμφανίστηκε μόλις είχα ακούσει το "ναι" από τη σύντροφό μου και ετοιμαζόμουν να της περάσω το δαχτυλίδι στο δάχτυλο. Τότε άκουσα τους σερβιτόρους να μας λένε "μην φοβάστε"» περιέγραψε ο Μοράλες τις στιγμές που έζησε.

«Τότε είπαμε ο ένας στον άλλο "μην κουνιέσαι" και γι' αυτό στο βίντεο φαινόμαστε ακίνητοι στο πέρασμα της αρκούδας. Το ζώο αφού μας προσπέρασε, σκαρφάλωσε σε έναν τοίχο και έφυγε προς έναν κήπο» πρόσθεσε ο Μοράλες.

Οι περισσότεροι, πάντως, από όσους είδαν το βίντεο χαρακτήρισαν «αξέχαστη» τη στιγμή για το ζευγάρι καθώς η παρέμβαση της αρκούδας έληξε αναίμακτα.


Ειδήσεις σήμερα:

Έρχεται νέο επιδημικό κύμα κορωνοϊού - Τι εκτιμούν οι ειδικοί για την έντασή του

«Πορεία προς τον λαό» ξεκινά ο ΣΥΡΙΖΑ - Ο Τσίπρας βγάζει στον δρόμο τα στελέχη του κόμματος

Τζόυς Ευείδη: «Φέτος έγιναν τόσες παραγωγές και δεν με πήραν ούτε για μια δουλειά»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης