Ουκρανία - ΟΗΕ: Η ασφάλεια, ο βασικός λόγος που η ΙΑΕΑ δεν έχει επισκεφτεί τη Ζαπορίζια
«Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σοβαρό ζήτημα. Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες» ανέφερε ο εκπρόσωπος του Γκουτέρες για το θέμα
Οι εμπειρογνώμονες της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) δεν έχουν ακόμη επισκεφθεί τον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια λόγω διαφόρων προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με την ασφάλεια, δήλωσε ο επίσημος εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντιζαρίκ σε σχετική ενημέρωση.
«Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σοβαρό ζήτημα. Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες», πρόσθεσε.
Σύμφωνα με τον Ντιζαρίκ, η οργάνωση αποστολής διεθνών πολιτικών υπαλλήλωνστη ζώνη των συγκρούσεων απαιτεί χρόνο.
Υποστήριξε, ωστόσο, πως ο ΟΗΕ είναι έτοιμος να παράσχει στην ΙΑΕΑ οποιαδήποτε υποστήριξη για την υλοποίηση του ταξιδιού. «Οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη. Εμείς είμαστε σε επαφή με την ΙΑΕΑ και επιβεβαιώνουμε ότι θα τους υποστηρίξουμε το συντομότερο δυνατό. Όλοι είναι επικεντρωμένοι στην πραγματοποίηση τυης συνάντησης αυτής».
To Γυμνάσιο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης αποτελεί έναν εκπαιδευτικό φορέα που διαμορφώνει σκεπτόμενα άτομα, με γνώσεις που συνδέουν τη μάθηση με τη ζωή και με αξίες που κάνουν τη διαφορά τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.
Εδώ και δεκαετίες η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας μετατρέποντας τις καθημερινές αγορές σε μια ολοκληρωμένη καταναλωτική εμπειρία.
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.