Βίντεο: Η Βασίλισσα Ελισάβετ... αλλιώς: Φορά μαντίλι στο κεφάλι και ταΐζει καρότα τα αγαπημένα της άλογα!

Βίντεο: Η Βασίλισσα Ελισάβετ... αλλιώς: Φορά μαντίλι στο κεφάλι και ταΐζει καρότα τα αγαπημένα της άλογα!

Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα πλάνα της 96χρονης βασίλισσας σε μια εμφάνιση που δεν μας έχει συνηθίσει - «Θα ήθελες άλλο ένα καρότο;» ακούγεται να λέει απευθυνόμενη με τρυφερότητα στο άλογό της

ελισαβετ_αλογο6728
«Θα ήθελες άλλο ένα;» ακούγεται να λέει η Βασίλισσα Ελισάβετ σε ένα από τα αγαπημένα της άλογα προσφέροντάς του ένα καρότο.

Το βίντεο, που γυρίστηκε στο Σάντριγχαμ τον Απρίλιο, δόθηκε στη δημοσιότητα την ώρα που η 96χρονη μονάρχης αναπαύεται στο Κάστρο του Ουίνδσορ ενώ είναι σε εξέλιξη οι εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν της για τα 70 χρόνια στο βασιλικό θρόνο.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν θα είναι παρούσα στις σημερινές εκδηλώσεις καθώς, μετά την πρώτη ημέρα του Πλατινένιου Ιωβηλαίου, αισθάνθηκε «αδιαθεσία», όπως ανακοίνωσε το Παλάτι.

Στα πλάνα που δόθηκαν στη δημοσιότητα, η μονάρχης, φοράει ένα μαύρο παλτό κι ένα λουλουδάτο μαντίλι στο κεφάλι της.

Κατά στην επίσκεψή της, παρατηρεί άλογα και πουλάρια μαζί με τον έμπιστο σύμβουλό της, Τζον Γουόρεν, που επί 13 χρόνια βρίσκεται στο πλευρό της. Το πάθος της για τα άλογα δεν κρύβεται αν δει κανείς τον τρόπο που κοιτάζει και φροντίζει τα ζώα.


Κλείσιμο

Όπως σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η Βασίλισσα Ελισάβετ, δεινή ιππέας και λάτρης των αλόγων από παιδί, ενώ είναι και ιδιοκτήτρια αλόγων κούρσας, δεν θα μπορέσει να παραστεί στους ιππικούς αγώνες του Έπσομ και θα τους παρακολουθήσει από την τηλεόραση στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

ελισαβετ214
ελισαβετ215


Σε ένα από τα πλάνα απεικονίζεται χαμογελαστή να χαϊδεύει στοργικά και να ταΐζει τα ζώα στο Σάντριγχαμ. Μάλιστα απευθυνόμενη σε μία φοράδα, της είπε χαρακτηριστικά: «Είσαι εξαιρετικό κορίτσι, έτσι δεν είναι. Λοιπόν, πρέπει να έχουν περάσουν τρία ή τέσσερα χρόνια από τότε που ήρθε στο Ουίνδσορ αλλά συμπεριφέρθηκε σαν να ήταν πάντα».

ελισαβετ216
ελισβετ213


Βλέποντας δύο άλλα άλογα διερωτήθηκε τι μπορεί να σκέφτονται τα συμπαθή ζώα. «Συχνά αναρωτιέμαι τι περνάει από το κεφάλι τους», πρόσθεσε η Βασίλισσα.

Το βίντεο θα μεταδοθεί σήμερα σε ειδική προβολή από το βρετανικό δίκτυο «ITV», στο πλαίσιο των εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο.

Ειδήσεις σήμερα:

«Διευκολύνετε ΡΚΚ και γκιουλενιστές» - Η Τουρκία κάλεσε τον Έλληνα πρέσβη για εξηγήσεις και οξύνει την κρίση

Θεσσαλονίκη: «Ροζ» βίντεο και φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου «συνόδευαν» το τελευταίο e-mail του 50χρονου γυμναστή

«Μας έβαζε να του κάνουμε μασάζ και έβλεπε πορνό» - Βροχή οι καταγγελίες για τον προπονητή πολεμικών τεχνών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης