Το ρωσικό εμπορικό πλοίο «Sormovsky 3064» χτύπησε ο ουκρανικόςστρατός, σύμφωνα με τη ρωσική πλευρά, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Ria Novosti.
Το περιστατικό έγινε στην Αζοφική Θάλασσα, ανοιχτά της Μαριούπολης, κι ενώ το πλοίο βρισκόταν 12 χιλιόμετρα βόρεια του χωριού Σαμπελσκόγιε στην περιοχή Στσερμπινόφσκι, στην περιφέρεια Κρασνόνταρ.
Το ρωσικό πρακτορείο αναφέρει ότι το πλοίο είχε ξεκινήσει από ελληνικό λιμάνι. Μία από τις οβίδες προκάλεσε φωτιά.
Χάρη στις ενέργειες του πληρώματος, η φωτιά αντιμετωπίστηκε και το πλοίο απομακρύνθηκε από την περιοχή όπου έγινε η επίθεση.
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»