Πόλεμος στην Ουκρανία: Πιτσιρικάς σπαράζει στον αποχωρισμό με τον πατέρα του - Δείτε βίντεο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Πιτσιρικάς σπαράζει στον αποχωρισμό με τον πατέρα του - Δείτε βίντεο

Πρόκειται για μία από τις αμέτρητες, ανώνυμες σπαρακτικές σκηνές αποχωρισμού οι οποίες εκτυλίσσονται τις τελευταίες ημέρες ανά την επικράτεια της Ουκρανίας

paidi-oukrania
Κλαίγοντας γοερά και χτυπώντας, από απελπισία, τον αστυνομικό πατέρα του στο μέτωπο, ένα αγοράκι στην πόλη Ιρπίν της Ουκρανίας αντιστέκεται με όλη τη δύναμή του στον επικείμενο και αναπόδραστο αποχωρισμό.

Τον πιτσιρικά κρατά στην αγκαλιά του άντρας της ουκρανικής αστυνομίας, ο οποίος εμφανίζεται με πλήρη εξάρτυση και με έναν εκτοξευτή βλημάτων κρεμασμένο στον ώμο του. Το παιδάκι είναι τόσο αναστατωμένο, ώστε δεν παρασύρεται ούτε από τη σοκολάτα που φαίνεται να του προσφέρει η μητέρα, σε μια προσπάθεια να καταπραΰνει το θυμό και τη θλίψη του.

Πρόκειται για μία από τις αμέτρητες, ανώνυμες σπαρακτικές σκηνές αποχωρισμού οι οποίες εκτυλίσσονται τις τελευταίες ημέρες ανά την επικράτεια της Ουκρανίας. Η εισβολή των Ρώσων αναγκάζει πολλές οικογένειες να χωριστούν, ιδιαίτερα όσων καλούνται να υπηρετήσουν στην ένοπλη άμυνα της χώρας ενάντια στους επίδοξους κατακτητές. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στο συγκεκριμένο, σύντομο βίντεο.

To Ιρπίν είναι μια κωμόπολη λίγο έξω από το Κίεβο, η οποία εκκενώθηκε εξαιτίας των βομβαρδισμών, με τους κατοίκους της να ακολουθούν το καραβάνι των, περίπου 2 εκατομμυρίων πλέον, Ουκρανών προσφύγων. Οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι γυναικόπαιδα.
Κλείσιμο
Ukrainian Police Officer Says Goodbye to Distraught Son as Family Flees Irpin
 

Ειδήσεις σήμερα:

Νέες εξηγήσεις της μητέρας για τις εκδορές στη μύτη της Μαλένας από την Πάτρα

Ανησυχία για το Τσερνόμπιλ: Τα συστήματα ελέγχου εξ αποστάσεως των πυρηνικών υλικών έχουν πάψει να μεταδίδουν δεδομένα

Θρίλερ στη μαρίνα Αλίμου - Εντοπίστηκε σορός γυναίκας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης