Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Ρωσία κατέλαβε αεροδρόμιο κοντά στο Κίεβο - «Εξουδετέρωσε πάνω από 200 Ουκρανούς»
Ο ρωσικός στρατός «εξουδετέρωσε» περισσότερα από 200 άτομα από τις ειδικές μονάδες της Ουκρανίας κατά τη διάρκεια της κατάληψης του στρατηγικού αεροδρομίου
Οι ρωσικές δυνάμεις έθεσαν υπό τον έλεγχό τους το αεροδρόμιο Χοστομέλ κοντά στο Κίεβοκαι αποβίβασαν αλεξιπτωτιστές στην περιοχή, μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax.
Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας δήλωσε ότι ο ρωσικός στρατός «εξουδετέρωσε» περισσότερα από 200 άτομα από τις ειδικές μονάδες της Ουκρανίας κατά τη διάρκεια της κατάληψης του στρατηγικού αεροδρομίου.
Ανέφερε επίσης ότι οι δυνάμεις είχαν αποκλείσει την πρόσβαση στο Κίεβο από τα δυτικά και οι αυτονομιστικές δυνάμεις στην ανατολική Ουκρανία επιτέθηκαν σε θέσεις του ουκρανικού στρατού με την υποστήριξη του ρωσικού στρατού.
Την ίδια στιγμή, η πολιορκία του Κιέβου από τις ρωσικές δυνάμεις εκτυλίσσεται από δύο σήμεια. Οι δυνάμεις της Ρωσίας έκαναν επίθεση απόδύο πλευρές, από τον βορρά και από τη βορειοανατολική πλευρά του Κιέβου.
Πολλά ρωσικά στρατεύματα και τεθωρακισμένα κατευθύνονται προς την πρωτεύουσα από το Κονοτόπ, στα ανατολικά, έχοντας παρακάμψει την πόλη Τσέρνιγκοφ όπου συνάντησαν ισχυρή αντίσταση από τους Ουκρανούς.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.