Ο Μπους εκφράζει «βαθιά λύπη» για την κατάσταση στο Αφγανιστάν
«Οι καρδιές μας θλίβονται τόσο για τον αφγανικό λαό που έχει υποφέρει τόσο πολύ και για τους Αμερικανούς και τους συμμάχους του ΝΑΤΟ που έχουν θυσιάσει τόσο πολλά»
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους δήλωσε ότι εκείνος και η πρώην πρώτη κυρία Λόρα Μπους αισθάνονται "βαθειά λύπη" για τα γεγονότα που εκτυλίσσονται στο Αφγανιστάν.
"Η Λόρα κι εγώ παρακολουθούμε τα τραγικά γεγονότα που εκτυλίσσονται στο Αφγανιστάν με βαθιά λύπη. Οι καρδιές μας θλίβονται τόσο για τον αφγανικό λαό που έχει υποφέρει τόσο πολύ και για τους Αμερικανούς και τους συμμάχους του ΝΑΤΟ που έχουν θυσιάσει τόσο πολλά", αναφέρει σε ανακοίνωσή του που δόθηκε στη δημοσιότητα αργά χθες, Δευτέρα, το βράδυ ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος.
To Γυμνάσιο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης αποτελεί έναν εκπαιδευτικό φορέα που διαμορφώνει σκεπτόμενα άτομα, με γνώσεις που συνδέουν τη μάθηση με τη ζωή και με αξίες που κάνουν τη διαφορά τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.
Εδώ και δεκαετίες η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας μετατρέποντας τις καθημερινές αγορές σε μια ολοκληρωμένη καταναλωτική εμπειρία.
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.