Κορωνοϊός: Ακυρώνεται η δεξίωση της πρεσβείας των ΗΠΑ για την Ημέρα Ανεξαρτησίας
Προγραματίζεται για τον επόμενο χρόνο ο εορτασμός της στην Ελλάδα - Επαινούν τη χώρα μας για τη διαχείριση της πανδημίας
«Μετά λύπης, και σύμφωνα με τους κανονισμούς των ΗΠΑ και της ελληνικής κυβέρνησης για τον έλεγχο της εξάπλωσης του COVID-19, η διπλωματική αποστολή των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα δεν θα πραγματοποιήσει τη δεξίωση στις 4 Ιουλίου φέτος, την Ημέρα της Ανεξαρτησίας», ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της αμερικανικής πρεσβείας.
Παράλληλα, έδωσε τα εύσημα στην ελληνική κυβέρνηση και στον λαό της Ελλάδας για τον αποτελεσματικό περιορισμό της πανδημίας και εξέφρασε τη δέσμευση η πρεσβεία να συμβάλλει για να υποστηρίξει αυτήν την επιτυχία.
Περαιτέρω, ανέφερε πως καθώς γιορτάζουμε 200 χρόνια φιλίας μεταξύ των δύο χωρών κατά τη διάρκεια της διακοσιετηρίδας της Ελλάδας φέτος, είναι καιρός να αναλογιστούμε την τεράστια πρόοδο που έχουμε σημειώσει και υπογράμμισε: «Συνεχίζουμε να κάνουμε ολοένα και μεγαλύτερα βήματα στην ασφάλεια και την αμυντική μας συνεργασία, την ενέργεια, το εμπόριο και τις επενδύσεις, καθώς και στους εξαιρετικούς δεσμούς μεταξύ των δύο λαών, με βάση τις κοινές δημοκρατικές αξίες που αποτελούν το ακλόνητο θεμέλιο της συνεργασίας μας».
Σε αυτό το πλαίσιο, ο εκπρόσωπος της πρεσβείας των ΗΠΑ τόνισε πως η Ελλάδα και οι ΗΠΑ έχουν δείξει ότι παρά τις άνευ προηγουμένου προκλήσεις που έχουν αντιμετωπίσει, ο ουρανός είναι το όριο για το τι μπορούν να επιτύχουν μαζί.
Καταληκτικά, σημείωσε ότι η αμερικανική διπλωματική αποστολή των ΗΠΑ προσβλέπει να εορτάσει την Ημέρα της Ανεξαρτησίας στην Ελλάδα τον επόμενο χρόνο, όπως κάνει εδώ και δεκαετίες, περιστοιχισμένη από Έλληνες και Αμερικανούς φίλους που μαζεύονται όλοι μαζί για να γιορτάσουν τη «Ζωή, την Ελευθερία και την επιδίωξη της Ευτυχίας».
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.