Ο Τραμπ απάντησε στο Facebook: Η απόφασή του είναι ντροπή για τη χώρα μας!

Ο Τραμπ απάντησε στο Facebook: Η απόφασή του είναι ντροπή για τη χώρα μας!

Άμεση ήταν η απάντηση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ στην έγκριση του μπλοκαρίσματος του λογαριασμού του στο Facebook από το ανεξάρτητο εποπτικό συμβούλιο του μέσου

trump
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ παραμένει αποκλεισμένος από το Facebook, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε την Τετάρτη το εποπτικό συμβούλιο του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, προσθέτοντας ότι το Facebook πρέπει να επανεξετάσει το θέμα τους επόμενους έξι μήνες για να καθορίσει μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο για την ποινή.

Το Facebook ανακοίνωσε στις 7 Ιανουαρίου ότι οι λογαριασμοί του Τραμπ, τόσο σε αυτό το μέσο όσο και στο Instagram, τίθενται επ 'αόριστον μετά την εισβολή στο Καπιτώλιο, λόγω ανησυχιών ότι οι δημοσιεύσεις του υποκινούσαν τη βία.

Ο Τραμπ απάντησε άμεσα την Τετάρτη στην απόφαση του εποπτικού συμβουλίου, λέγοντας πως «αυτό που έκαναν το Facebook, το Twitter και η Google είναι απολύτως ντροπιαστικό, ντροπιάζει τη χώρα μας. Ο ελεύθερος λόγος αφαιρέθηκε από τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών επειδή οι Τρελοί της Ριζοσπαστικής Αριστεράς φοβούνται την αλήθεια. Η αλήθεια, όμως, θα αναδειχθεί ούτως ή άλλως, μεγαλύτερη και ισχυρότερη από ποτέ. Οι πολίτες της χώρας μας δεν θα υποστηρίξουν αυτή την απόφαση! Αυτές οι διεφθαρμένες εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να πληρώσουν ένα πολιτικό τίμημα και δεν πρέπει ποτέ να τους επιτραπεί να καταστρέψουν την Εκλογική μας Διαδικασία».

Ειδήσεις σήμερα: 

«Ελευθερία»: Πρεμιέρα για το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson&Johnson

Γρηγοράκος: «Έμεινα διασωληνωμένος δύο μήνες - Εχασα 42 κιλά, το σώμα μου έτρωγε τις σάρκες του»

Θεσσαλονίκη: Άστεγη εντοπίστηκε νεκρή στην Τσιμισκή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης