Η BioNTech μπορεί να έχει τη δυνατότητα να παραγάγει 3 δισεκατομμύρια δόσεις του εμβολίου κατά της COVID-19που ανέπτυξε με την Pfizer Inc το ερχόμενο έτος, μετέδωσε χθες, Τρίτη, το βράδυ το Bloomberg News, επικαλούμενο συνέντευξη που παραχώρησε ο διευθύνων σύμβουλος της γερμανικής εταιρείας βιοτεχνολογίας.
Μολονότι η BioNTech θα μπορούσε κατ' αρχήν να αυξήσει την παραγωγική της δυνατότητα, αυτό εξαρτάται από την ζήτηση και παράγοντες, όπως η ανάγκη για επιπρόσθετη ώθηση των εμβολιασμών, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Ουγούρ Σαχίν στο Bloomberg News.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.