Νύφη με κορωνοϊό είπε το... «I do» από τον πάνω όροφο του πατρικού της - Δείτε φωτογραφίες

Νύφη με κορωνοϊό είπε το... «I do» από τον πάνω όροφο του πατρικού της - Δείτε φωτογραφίες

H νύφη «Ραπουνζέλ» και ο πρίγκιπάς της ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου από απόσταση, κρατώντας μια κορδέλα

nifi
Νέο νόημα στη φράση στην καθιερωμένη φράση των γαμήλιων όρκων «και στην υγεία και την ασθένεια» έδωσε ένα ζευγάρι από το Ρίβερσαϊντ της Καλιφόρνια, που ενώθηκε πρόσφατα με τα δεσμά του γάμου σε στυλ... «Ρωμαίου και Ιουλιέτας», με μια... κορδέλα να «δένει» τον γαμπρό με τη νύφη.

Σύμφωνα με τη New York Post, η Λόρεν και ο Πάτρικ Ντελγκάδο αναγκάστηκαν να προσαρμόσουν τον γάμο τους εξαιτίας των νέων δεδομένων που προέκυψαν μερικές μέρες πριν από την τέλεση του μυστηρίου.

Με τη νύφη να έχει διαγνωστεί με Covid-19 λίγα μόλις 24ωρα πριν από τη μεγάλη μέρα, το ζευγάρι πήρε την απόφαση να προχωρήσει κανονικά με το μυστήριο, καθώς η εξέλιξη της πανδημίας τους περασμένους μήνες είχε ήδη προκαλέσει αρκετές αλλαγές και αναβολές στα σχέδιά τους.

gamos-1


«Ήμασταν προσεκτικοί όλο αυτό το διάστημα, φορούσαμε τις μάσκες μας παντού. Όταν το τεστ της βγήκε θετικό, ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για την Λόρεν», είπε ο γαμπρός στο KTLA.

Δεδομένου ότι η άδεια για τον γάμο κινδύνευε να λήξει μετά τις τρεις προηγούμενες αναβολές λόγω των περιοριστικών μέτρων, το ζευγάρι αποφάσισε να προχωρήσει κανονικά με την τελετή στις 20 Νοεμβρίου, όπως ήταν προγραμματισμένο. Έπρεπε φυσικά να γίνουν οι αναγκαίες μετατροπές προκειμένου να διασφαλιστεί ότι ούτε ο γαμπρός ούτε κάποιος από τους μόλις 10 καλεσμένους (αφού η λίστα αναγκαστικά συρρικνώθηκε) θα κολλούσε κορωνοϊό.

gamos-2


Τελικά, ο γάμος τελέστηκε με την νύφη να στέκεται στο παράθυρο του πάνω ορόφου του πατρικού της σπιτιού και τον γαμπρό στην εξώπορτα. Η μακριά κορδέλα που κρατούσαν η Λόρεν και ο Πάτρικ συμβόλιζε τη δέσμευσή τους ως ανδρόγυνο, σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα.

Κλείσιμο
Στις αρχές της εβδομάδας, και μετά από καραντίνα 10 ημερών, το ζευγάρι βρέθηκε για πρώτη φορά από κοντά μετά τον γάμο τους. Οι νεόνυμφοι ελπίζουν την επόμενη χρονιά να καταφέρουν να ανανεώσουν τους όρκους τους και να κάνουν ένα μεγάλο πάρτι, για να γιορτάσουν έστω και καθυστερημένα αυτή την τόσο σημαντική στιγμή στη ζωή τους.

gamos-3
gamos-4
ido



Ειδήσεις σήμερα

Βρετανίδα διένυσε γυμνή με το ποδήλατό της 15 χλμ στο Λονδίνο για καλό σκοπό - Δείτε φωτογραφίες

Μυστήριο με τον θάνατο νεαρής καλλονής influencer στο Τέξας - Το πτώμα της βρέθηκε στην άκρη του δρόμου

Σάλος με το άγαλμα της Θάτσερ και τα πανακριβά αποκαλυπτήρια - Χιλιάδες θέλουν... να πετάξουν αβγά 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης