O Τραμπ έστησε καβγά με το CBS - Τα οργισμένα tweets του προέδρου των ΗΠΑ

O Τραμπ έστησε καβγά με το CBS - Τα οργισμένα tweets του προέδρου των ΗΠΑ

Απειλεί, μάλιστα, να δείξει τη συνέντευξη στην εκπομπή 60 Minutes πριν την προγραμματισμένη μετάδοσή της

trump-cbs
Την όχι και τοσο καλή σχέση του Ντόναλντ Τραμπ με τους δημοσιογράφους επιβεβαιώνουν όσα συνέβησαν τις τελευταίες ώρες με τον πρόεδρο των ΗΠΑ και το επιτελείο του να στήνουν δημοσίως καβγά με το CBS και την παρουσιάστρια της εκπομπής 60 Minutes.

Σύμφωνα με το CNN o Τραμπ διέκοψε άρον άρον μετά από 45 λεπτά τη συνέντευξή του με την Λέσλι Σταλ υποστηρίζοντας, κατά το ρεπορτάζ, ότι τους είχε δώσει αρκετό υλικό.

Μετά το ρεπορτάζ αυτό ο Τραμπ έκανε δύο αναρτήσεις στο Twitter: Στη μια «κάρφωνε» τη δημοσιογράφο επειδή δεν φορούσε μάσκα ενώ μιλούσε με δύο άλλα άτομα ενώ στη δεύτερη απείλησε ότι θα δώσει στη δημοσιότητα όλο το βίντεο της συνέντευξης πριν την προγραμματισμένη για την Κυριακή μετάδοσή του.


Κλείσιμο


«Αυτό θα το κάνω για να πάρουν όλοι μια γεύση του πόσο ψεύτικη και προκατειλημμένη ήταν η συνέντευξη» έγραψε ο Τραμπ καλώντας τους πάντες να συγκρίνουν τη συνέντευξή αυτή με αντίστοιχη του «κοιμήση» Τζο Μπάιντεν.



Τη σκυτάλη από τον Τραμπ πήρε το στέλεχος του γραφείου τύππου Καρολίν Λίβιτ η οποία στην δική της ανάρτηση κατηγόρησε την Σταλ για υποκρισία γράφοντας «αυτή η φωτογραφία ελήφθη αφού με επέκρινε επειδή δεν φορούσα μάσκα ενώ εργαζόμουν στο γραφείο μου. Ο κανόνας των τριών δεν ισχύει για σένα Λέσλι;».



Σύμφωνα με τους New York Times που ενεπλάκησαν στον «καβγά», η Σταλ φορούσε μάσκα μέχρι την έναρξη της συνέντευξης και το βίντεο που ανήρτησε ο Τραμπ ήταν αμέσως μετά. Κατά τους ΝΥΤ η Σταλ στα επίμαχα καρέ συζητούσε με δύο παραγωγούς του CBS.

Ειδήσεις σήμερα:

Champions League - Δείτε όλα τα γκολ της πρεμιέρας

Υπόθεση Βαλ: Ο Χάνιμπαλ Λέκτερ της Δανίας και η δολοφονία-θρίλερ της δημοσιογράφου

Κάθε μέρα καλύτερα ο Έκτορας μετά τις μαχαιριές που δέχτηκε - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης