Εκλογές στις ΗΠΑ: Το «χαρτί» της Covid-19 παίζει ο Τζο Μπάιντεν

Εκλογές στις ΗΠΑ: Το «χαρτί» της Covid-19 παίζει ο Τζο Μπάιντεν

Ο Δημοκρατικός υποψήφιος ποντάρει στο γεγονός πως μόλις το 27% των Αμερικανών πιστεύει ότι η χώρα βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση

biden
Για «εγκληματική» διαχείριση της πανδημίας του νέου κορωνοιού κατηγορεί για ακόμη φορά τον Αμερικανό πρόεδρο ο πολιτικός του αντίπαλος Τζο Μπάιντεν ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου.

Ο 77χρονος Μπάιντεν, που έλαβε το προεδρικό χρίσμα με τους Δημοκρατικούς, κάλεσε τους Αμερικανούς να εμπιστευτούν τους επιστήμονες σε ότι αφορά της πανδημία της νόσου Covid- 19 και όχι τον Αμερικανό πρόεδρο, η κυβέρνηση του οποίου, όπως είπε, αντιμετωπίζει «εντελώς ανεύθυνα» το θέμα.

«Ο πρόεδρος πρέπει να παραιτηθεί», τόνισε χθες ο Μπάιντεν σε ομιλία του, στη γενέτειρά του, Σκράντον, στην Πενσιλβάνια.

Σε λιγότερο από επτά εβδομάδες, οι Αμερικανοί ψηφοφόροι θα προσέλθουν στις κάλπες, όμως, επτά στους δέκα είναι απαισιόδοξοι για το πως πορεύεται η χώρα.

Gια την πλειοψηφία των Αμερικανών, η χώρα βρίσκεται σε λάθος δρόμο, σύμφωνα με δημοσκόπηση των «The Associated Press» και «NORC- Center for Public Affairs Research».

Την ώρα που μόλις το 27% των Αμερικανών πιστεύει ότι οι ΗΠΑ είναι στη σωστή κατεύθυνση, ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος ζητά από τους συμπολίτες του να τον ανταμείψουν ανανεώνοντας την θητεία του αντί να παραδώσουν τα ηνία της κυβέρνησης στον Δημοκρατικό Τζο Μπάιντεν.

Ειδήσεις σήμερα: 

Πέθανε ο εμβληματικός αγροτοσυνδικαλιστής Βαγγέλης Μπούτας

Νέο έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία «Ιανός» - Μέχρι την Κυριακή τα έντονα φαινόμενα

Τσιόδρας: Στο «πορτοκαλί» η Αττική - Πάμε στη λήψη περισσότερων μέτρων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης