Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Εμανουέλ Μακρόν είχε σήμερα ο Βλαντίμιρ Πούτιν.
Την επαφή του Ρώσου προέδρου με τον Γάλλο ομόλογό του επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ρωσικής προεδρίας, Ντιμίτρι Πεσκόφ.
Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, ο Πούτιν παραπονέθηκε στον Μακρόν για την υπόθεση του Αλεξέι Ναβάλνι, τονίζοντας πως «δεν είναι πρέπον» να εκτοξεύονται «αβάσιμες» και απαράδεκτες κατηγορίες κατά της Ρωσίας περί δηλητηρίασης του Ρώσου αντιφρονούντα.
Από την πλευρά του, ο Μακρόν - σύμφωνα με όσα επικοινώνησε η γαλλική προεδρία - ζήτησε από τον Πούτιν να «ρίξει φως χωρίς καθυστερήσεις» στην υπόθεση απόπειρας δολοφονίας του Ναβάλνι, ώστε να διαπιστωθεί ποιός είναι ο υπέυθυνος. Ακόμη, ο Γάλλος πρόεδρος ενημέρωσε τον Ρώσο ομόλογό του πως και η ανάλυση που έκαναν γαλλικά εργαστήρια στον οργανισμό του Ναβάλνι, έδειξε τη χρησιμοποίηση Νόβιτσοκ σε «πλήρη αντίθεση με όσα ορίζουν οι διεθνείς κανονισμοί για τη χρήση χημικών όπλων».
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV