Κορωνοϊός - Ισραήλ: Ρεκόρ με 17 θανάτους και 1.558 κρούσματα σε ένα 24ωρο

Κορωνοϊός - Ισραήλ: Ρεκόρ με 17 θανάτους και 1.558 κρούσματα σε ένα 24ωρο

Στους 639 συνολικά οι θάνατοι από τον νέο κορωνοϊό στο Ισραήλ - Σύσκεψη υπό την προεδρία Νετανιάχου για την έναρξη της σχολικής περιόδου

covid_israel
Το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ ανακοίνωσε χθες Τετάρτη ότι τις προηγούμενες 24 ώρες καταγράφηκαν 17 νέοι θάνατοι εξαιτίας της COVID-19, με το σύνολο των θανάτων εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα να φθάνει πλέον τους 639.

Πρόκειται για τον βαρύτερο ημερήσιο απολογισμό αφότου ο κορωνοϊός άρχισε να εξαπλώνεται στο Ισραήλ στα τέλη του Φεβρουαρίου· το προηγούμενο θλιβερό ρεκόρ (15 νεκροί) είχε καταγραφεί την 4η Αυγούστου.

Το ίδιο διάστημα, επιβεβαιώθηκαν 1.558 νέα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2, με το σύνολο των ανθρώπων οι οποίοι έχουν προσβληθεί να φθάνει τους 88.151.

Ο αριθμός των λεγόμενων ενεργών κρουσμάτων μειώθηκε σε 25.403. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση μειώθηκε στους 369 (από 375) εκ του συνόλου των 762 ανθρώπων που έχουν εισαχθεί σε νοσοκομεία.

Ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν αναρρώσει αυξήθηκε σε 62.109 (+2.029 σε 24 ώρες).

Νωρίτερα χθες ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου προέδρευσε σε συνεδρίαση με τους υπουργούς Παιδείας, Υγείας και Οικονομικών και τον επικεφαλής του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας με αντικείμενο ιδίως την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Κλείσιμο
«Κάνουμε το παν ώστε η σχολική χρονιά να αρχίσει την 1η Σεπτεμβρίου. Αυτή είναι η ημερομηνία-στόχος», συνόψισε ο Νετανιάχου μετά τη συνάντηση, αναφέρει δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησαν οι υπηρεσίες του.

Ειδήσεις σήμερα

ΗΠΑ: Ο Τραμπ «τελειώνει» τον υπουργό Άμυνας μετά τις εκλογές του Νοεμβρίου

Τραμπ κατά Τζο Μπάιντεν και Καμάλα Χάρις: Οι πιο ακραίοι, αριστεροί υποψήφιοι στην ιστορία

Ο Μπασάρ αλ Άσαντ είχε υποτασικό επεισόδιο on camera - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης