Ο αριθμός των νεκρών από την έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού ανήλθε σε 154, μετέδωσε σήμερα Παρασκευή το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων NNA, επικαλούμενο τον υπουργό Υγείας του Λιβάνου.
Ο υπουργός Χαμάντ Χάσαν είπε πως ένας στους πέντε από τους περίπου 5.000 ανθρώπους που τραυματίστηκαν στην έκρηξη που σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη, χρειάστηκε νοσηλεία και πως 120 βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με το NNA.
Οι ΗΠΑ δεσμεύονται να παράσχουν αρχική βοήθεια 17 εκατομμυρίων δολαρίων στον Λίβανο
Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεσμεύθηκαν να παράσχουν πάνω από 17 εκατομμύρια δολάρια αρχική βοήθεια για τον Λιβανο, μετά την έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού, δήλωσε σήμερα η πρεσβεία των ΗΠΑ.
Σε ανακοίνωσή της η αμερικανική πρεσβεία στη Βηρυτό αναφέρει πως η αρωγή περιλαμβάνει διατροφική βοήθεια, ιατρικό εξοπλισμό και οικονομική βοήθεια για τον λιβανέζικο Ερυθρό Σταυρό. «Ανακοινώσεις για επιπλέον βοήθεια και αρωγή θα ακολουθήσουν προσεχώς», προστίθεται στην ανακοίνωση της πρεσβείας των ΗΠΑ.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής