Ντόναλντ Τραμπ: Συνεργάτιδα της Μελάνια ετοιμάζει βιβλίο για τον πιο χαοτικό Λευκό Οίκο της ιστορίας

Ντόναλντ Τραμπ: Συνεργάτιδα της Μελάνια ετοιμάζει βιβλίο για τον πιο χαοτικό Λευκό Οίκο της ιστορίας

Η Στέφανι Γούινστον Βολκόφ ήταν για 15 χρόνια φίλη της Μελάνια Τραμπ - Οργάνωσε την τελετή ορκωμοσίας Τραμπ το 2017 και έφυγε με «πάταγο»

melania-trump-4july
Νέο πονοκέφαλο δημιουργεί στον Λευκό Οίκο η είδηση ότι μια πρώην στενή συνεργάτιδα της Μελάνια Τραμπ έχει αποτυπώσει σε βιβλίο τις «εκρηκτικές» λεπτομέρειες της 15ετους φιλίας της με την σημερινή Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Η Στέφανι Γούινστον Βολκόφ τοποθετήθηκε στη θέση άμισθου συμβούλου της Μελάνια λίγο μετά την επικράτηση του Τραμπ στις εκλογές του 2016 και διαδραμάτισε έναν σημαντικό ρόλο στην μετάβαση της σημερινής Πρώτης Κυρίας από τη Νέα Υόρκη στον Λευκό Οίκο ενώ παράλληλα της παρείχε συμβουλές για την προώθηση της πολιτικής της ατζέντας.

Το 2018, όμως, η Βολκόφ υποχρεώθηκε σε παραίτηση μετά από δημοσιεύματα που παρουσίαζαν την εταιρεία της να έχει εισπράξει 26 εκατ. δολάρια ως πληρωμή για τη βοήθεια που παρείχε στην σχεδίαση της τελετής ορκωμοσίας του Τραμπ, το 2017, καθώς και σε άλλες σχετικές εκδηλώσεις.

Τότε η Βολκόφ είχε απαντήσει ότι η εταιρεία της «εισέπραξε συνολικά 1,62 εκατ. δολάρτια» το οποίο μοιράστηκε στο προσωπικό. Η ίδια, στη συνέχεια, μάλιστα, σημείωσε ότι την άφησαν έκθετη.

Stephanie-Winston-Wolkoff


Κλείσιμο
Αργότερα η πρώην σύμβουλος της Μελάνια συνεργάστηκε με τις ομοσπονδιακές αρχές στο Μανχάταν που διεξήγαγαν έρευνα για το αν υπήρξε κακοδιαχείριση των 107 εκατομμυρίων δολαρίων για την ορκωμοσία Τραμπ από την επιτροπή που τα διαχειρίστηκε.

Ο τίτλος του βιβλίου θα είναι «Melania and Me» και θα εκδοχθεί από τον οίκο Gallery Books την 1η Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το Vanity Fair στο βιβλίο θα περιγράφεται με λεπτομέρεια πώς η Γουίνστον Βολκόφ «κινούνταν στον Λευκό Οίκο και την ανατολική πτέρυγά του« εκεί όπου οι Πρώτες Κυρίες των ΗΠΑ διατηρούν τα γραφεία τους.

Το βιβλίο θα αππτυπώνει, επίσης, «το ταξίδι της φιλίας που ξεκίνησε στη Νέα Υόρκη, συνεχίστηκε στον ρόλο της Γουίνστον Βολκόφ ως έμπιστη σύμβουλος της Μελάνια Τραμπ και θα καταλήγει στην ξαφνική και πολύ δημόσια αποχώρηση και τη ζωή μετά την Ουάσινγκτον».

Από την πλευρά της η ιστοσελίδα Daily Beast υποστηρίζει ότι το βιβλιό θα είναι μια «αποκαλυπτική περιγραφή της 15ετους φιλίας της Γουίνστον Βολκόφ με την Μελάνια Τραμπ και τις παρατηρήσεις της για τον πιο χαοτικό Λευκό Οίκο στην ιστορία».

Η Γουίνστον Βολκόφ πριν να βρεθεί δίπλα στην Μελάνια Τραμπ είχε εργαστεί για την Vogue αλλά ήταν κυρίως γνωστή για τον ρόλο της στις παραγωγές του Met Gala.

Ειδήσεις σήμερα:

Όλοι ψάχνουν την White Porscha μετά τις καταγγελίες Καλογρίτσα - Αμηχανία στον ΣΥΡΙΖΑ

Ένας χρόνος κυβέρνησης Μητσοτάκη - Ο πρώτος απολογισμός σε 42 σελίδες

Οικογενειακή τραγωδία στη Ζαχάρω: Πατέρας σκότωσε τον γιο του και μετά αυτοκτόνησε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης