Οι πτήσεις για την πιστοποίηση της πλοϊμότητας του αεροσκάφους Boeing 737 MAX θα αρχίσουν τη Δευτέρα, καθώς οι αρμόδιοι επιθεωρητές θα πραγματοποιούν δοκιμαστικές πτήσεις, στο πλαίσιο της διαδικασίας πιστοποίησης των αεροσκαφών του τύπου, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “The Wall Street Journal” επικαλούμενο πηγές που έχουν λάβει γνώση για την κατάσταση.
Οι δοκιμαστικές πτήσεις θα πραγματοποιηθούν από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (FAA) σε συνεργασία με την Boeing, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα.
Οι αρμόδιοι επιθεωρητές θα πραγματοποιήσουν τρεις ημέρες πτητικών δοκιμών στο αναφερόμενο αεροσκάφος, παρά το γεγονός ότι θα απαιτηθούν επιπλέον έλεγχοι, πριν τη χορήγηση της απαραίτητης πιστοποίησης για την επιστροφή του 737 MAX στην ενεργό υπηρεσία.
To Γυμνάσιο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης αποτελεί έναν εκπαιδευτικό φορέα που διαμορφώνει σκεπτόμενα άτομα, με γνώσεις που συνδέουν τη μάθηση με τη ζωή και με αξίες που κάνουν τη διαφορά τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.
Εδώ και δεκαετίες η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας μετατρέποντας τις καθημερινές αγορές σε μια ολοκληρωμένη καταναλωτική εμπειρία.
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.