H γυμνάστρια της Σκάρλετ Γιόχανσον αποκαλύπτει τις ασκήσεις της ηθοποιού

H γυμνάστρια της Σκάρλετ Γιόχανσον αποκαλύπτει τις ασκήσεις της ηθοποιού

Κάθε σανίδα πονάει με τον τρόπο της

scarlett
H γυμνάστρια της Σκάρλετ Γιόχανσον αποκαλύπτει τις ασκήσεις της ηθοποιού. Σε ένα πρόσφατο μάθημα pilates, όμως, που έτυχε να βρεθώ ο δάσκαλος μου ζήτησε να κάτσω στη στάση της σανίδας με στήριξη στις παλάμες και όχι στους αγκώνες μου για ένα λεπτό. Μου φάνηκε απίστευτα δύσκολο. Μήπως “έκλεβα” όλα αυτά τα χρόνια;

Δεν μπορούσα να σταματήσω να αναρωτιέμαι μέχρι που έπεσα πάνω στις συμβουλές των Eric Johnson και Ryan Johnson προπονητών της Scarlett Johansson και του Ryan Gosling.
Κάθε σανίδα πονάει με τον τρόπο της. Το να έχεις χρησιμοποιήσει όμως μόνο τους αγκώνες για στήριξη δεν σε έχει βοηθήσει να γυμνάσεις και μύες που δεν ήξερες ότι μπορούσες να γυμνάσεις αν είχες στήριξη στις παλάμες σου.

Και οι δύο μέθοδοι είναι αποτελεσματικές σύμφωνα με τους trainers αλλά έχουν εντελώς διαφορετικά αποτελέσματα στο σώμα σου. Δεν υπάρχει πιο αποτελεσματικός τρόπος να κάνεις τη σανίδα. Όπως και να την κάνεις θα δεις αποτελέσματα. Το βασικό είναι να την κάνεις γιατί είναι από τις ασκήσεις που πραγματικά μπορούν να γυμνάσουν όλο το σώμα σου.

Κάνοντας τη σανίδα με στήριξη στις παλάμες σου είναι πιο δύσκολο για τους ώμους σου και τους τρικέφαλους ενώ όταν το κάνεις με στήριξη στους αγκώνες σου είναι πιο δύσκολο για τον κορμό σου. Οπότε συμπερασματικά… Σανίδα με στήριξη στις παλάμες – Γυμνάζει ώμους και τρικέφαλους

Διαβάστε περισσότερα στο keepup
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης