Οι Λειψοί ετοιμάζονται για το καλοκαίρι - Δείτε εντυπωσιακό βίντεο

Οι Λειψοί ετοιμάζονται για το καλοκαίρι - Δείτε εντυπωσιακό βίντεο

Δώδεκα λεπτά γεμάτα γαλάζιο, εντυπωσιακές παραλίες και αυθόρμητες αφηγήσεις

leipsoi-photo56
Μπορεί ακόμη να είναι Ιανουάριος και μέχρι το καλοκαίρι να μεσολαβούν ακόμη αρκετοί μήνες όμως οι Λειψοί ετοιμάζονται από τώρα για τη θερινή τουριστική περίοδο με 12 λεπτό βίντεο όπου καλούν τους ταξιδιώτες να τους επισκεφθούν.

Ο Δήμος Λειψών δημιούργησε ένα εκπληκτικό βίντεο στο οποίο απεικονίζονται όλες οι ομορφιές της «παρέας» των 24 νησιών με τις εξωτικές παραλίες, τους εντυπωσιακούς ορμίσκους, το γραφικό χωριό των Λειψών, τις παραδόσεις, την αυθεντική φιλοξενία και το εύρος επιλογών για ονειρικές διακοπές.

Δώδεκα λεπτά είναι αρκετά για να σε καθηλώσουν μπροστά στην οθόνη και να σε ταξιδέψουν μέσα από τις εντυπωσιακές εικόνες τις αυθόρμητες αφηγήσεις και τη μουσική που πλαισιώνει μοναδικά το γαλαζοπράσινο της θάλασσας και το λευκό των εκκλησιών και των σπιτιών στους Λειψούς.

«Χωρίς να χαθεί χρόνος, υποδεχόμαστε το 2020 με μία σημαντική πρωτοβουλία ανάδειξης των Λειψών. Στόχος μας είναι να μεταφέρουμε στον ενδιαφερόμενο λίγο από τη μαγεία του προικισμένου τόπου μας και να εμπνεύσουμε. Να εμπνεύσουμε τόσο τον εν δυνάμει ταξιδιώτη, όσο και τον επαγγελματία», δήλωσε ο Δήμαρχος Λειψών κ. Φώτης Μάγγος.

Την επιμέλεια για την οργάνωση και υλοποίηση της παραγωγής ανέλαβε ο Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Τουρισμού, Κωνσταντίνος Μπουράκης.

Λειψοί - τίποτα δε θα σου λείψει, Lipsi XL (eXotic Lipsi)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης