Η δεύτερη πιο ακριβή παραλία του κόσμου είναι στην Αγία Νάπα!

Η δεύτερη πιο ακριβή παραλία του κόσμου είναι στην Αγία Νάπα!

Η εκτιμώμενη συνολική αξία του Nissi Beach, ανέρχεται στα 25 εκατ. στερλίνες, δηλαδή υπερδιπλάσια από την αμέσως επόμενη παραλία, την Praia Dona Ana της Πορτογαλίας που εκτιμάται στα 11 εκατ. στερλίνες ενώ πρώτη είναι η Waikiki της Χαβάης με 50 εκατ. στερλίνες

nissibeach2
Στα 25 εκατομμύρια στερλίνες εκτιμάται από την διεθνούς φήμης ιστοσελίδα Canvas Holidays η αξία της παραλίας Nissi Beach στην Αγία Νάπα και έρχεται δεύτερη παγκοσμίως μετά την παραλία Waikiki beach της Χονολολού.

Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας «η παραλία Nissi Beach συνεχίζει να συλλέγει εγκωμιαστικά σχόλια και να φιγουράρει σε λίστες με τις κορυφαίες παραλίες του κόσμου, δίπλα στις πασίγνωστες Coba Cabana της Βραζιλίας, την Pampelonne στο St. Tropez της Γαλλίας και την Venice Beach της Καλιφόρνιας».

nissi-beach-ayia-napa


Προστίθεται ότι «μετά τις τιμητικές αναφορές από το CNN και το Trip Advisor, η ιστοσελίδα Canvas Holidays συμπεριέλαβε το Nissi Beach στις 15 κορυφαίες, σε αξία, παραλίες του κόσμου».
Όπως αναφέρεται «το Canvas Holidays, πέρα από την ομορφιά της κάθε παραλίας, εστιάζει στην κτηματική αξία που έχει η κάθε μια από αυτές. Πολλαπλασιάζει το μέσο όρο τιμής ανά τετραγωνικό μέτρο στην ίδια περιοχή, με το μέγεθος της κάθε παραλίας, υπολογίζοντας τη συνολική αξία τους».

Κλείσιμο
Με αυτή τη μέθοδο σημειώνεται στην ανακοίνωση της Αγίας Νάπας «και ακολουθώντας την Waikiki beach της Χονολολού, με αξία 50 εκατομμυρίων στερλινών, η εκτιμώμενη συνολική αξία του Nissi Beach, ανέρχεται στα 25 εκατομμύρια στερλίνες, δηλαδή υπερδιπλάσια από την αμέσως επόμενη παραλία που βρίσκεται στη λίστα, την Praia Dona Ana της Πορτογαλίας που εκτιμάται στα 11 εκατομμύρια στερλίνες».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης